مقایسه تطبیقی نظام آموزش و توسعه کارکنان در شرکتهای بینالمللی:فولاد آرسلورمیتال هند و فولاد کوشیتسه آمریکا

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی آینده پژوهی، مدیریت و توسعه اقتصادی
  • کد COI اختصاصی: MCED02_295
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 732
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

یدالله مهر علی زاده

عضو هیئت علمی و استاد تمام دانشگاه شهید چمران اهواز

سعید اندرز

دانشجوی کارشناسی ارشد، رشته آموزش و بهسازی منابع انسانی دانشگاه شهید چمران اهواز

کمال اندرز

دانشجوی کارشناسی، مدیریت و برنامه ریزی آموزشی، دانشگاه زاهدان

چکیده

در حال حاضر آموزش ضمن خدمت کارکنان در سازمانهای مختلف از جایگاه خاصی برخوردار است زیرا در چند دهه اخیر بیش از هر دوران دیگر در طول تاریخ بشری، علوم و تکنولوژی پیشرفت نموده است و بی توجهی سازمان ها نسبت به این تغییر و تحولات می تواند این سازمان ها را از دنیای رقابت باز دارد و به مرور زمان مرگ سازمان ها را در پیش داشته باشد. واقعیت این است که اگر در سازمان ها از وجود انسان های خلاق، دانشگر، فرصت شناس و تبیین گرمسائل بی بهره باشیم، بسیاری از فرصت ها و موقعیت ها را از دست خواهیم داد در جامعهای که به سرعت در حال دگرگونی است آموزش کارکنان نه تنها مطلوب است بلکه فعالیتی است که هر سازمانی باید برای آن منابعی را در نظربگیرد تا همواره منابع انسانی کارآمد و مطلعی در اختیار داشته باشد. با بررسی فرآیند آموزش و استراتژهای سه گانه )کلی، مدیریت منابع انسانی و آموزش( شرکت های فولاد آرسلور میتال هند و کوشیتسه آمریکا می توان به نقاط قوت ومثبتی که در این شرکت برای آموزش و توسعه منابع انسانی وجود دارد پی برد و با تشخیص این نقاط مثبت سازمان های ایرانی بخش هایی را که برای خود مناسب می دانند در سازمان های خود به کار گیرند و تغییر و تحولاتی در زمینه آموزشو توسعه منابع انسانی خود به وجود آورند

کلیدواژه ها

آموزش ضمن خدمت - فرآیند آموزش و توسعه منابع انسانی- آرسلورمیتال هند-کوشیتسه آمریکا

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.