ارتباط سرمایه فکری و سبک های مدیریت تعارض در سازمان آب شهر یاسوج

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع، مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: MAIE01_203
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 542
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهرا زینلی،

گروه مدیریت اجرایی، پردیس علوم و تحقیقات یزد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد، ایران

زهرا زینلی

گروه مدیریت اجرایی، واحد یزد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد، ایران

مهدی شریعتمداری

گروه مدیریت دولتی، واحد تهران مرکزی، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

ناصر صدرا ابرقویی

گروه مدیریت صنعتی، دانشگاه یزد، ایران

چکیده

هدفاین پژوهش بررسی ارتباط سرمایه فکری و سبک های مدیریت تعارض در سازمان آب شهر یاسوج ( با جامعه ای به حجم 110 نفر ) می باشد. به این منظور نمونه ای به حجم 86 نفر ( 49 مرد/37 زن ) از بین کارکنان سازمان آب شهر یاسوج به روش نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب شده است. برای جمع آوری اطلاعات از پرسشنامه های سرمایه فکری بونتیس و سبک های مدیریت تعارض پوتنام و ویلسون استفاده شده است. داده های گردآوری شده با روش های آماری ضریب همبستگی پیرسون، تحلیل رگرسیون همزمان و ضریب همبستگی اسپیرمن مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. یافته ها نشان داد که بین سرمایه انسانی و سرمایه ارتباطی با سبک های مدیریت تعارض رابطه معناداری وجود دارد. سرمایه ارتباطی با سبک عدم مقابله و سبک کنترل رابطه منفی و معناداری دارد. همچنین بین سرمایه انسانی و سرمایه ارتباطی با سبک راه حل گرایی رابطه مثبت و معناداری برقرار است. نتایج نشان می دهند که مولفه های سرمایه انسانی و سرمایه ارتباطی پیش بینی کننده سبک های مدیریت تعارض هستند. به علاوه، بین سرمایه ساختاری و سبک های مدیریت تعارض رابطه مه=عناداری وجود نداشته و این مولفه از توان پیش بینی کنندگی سبک های مدیریت تعارض برخوردار نیست.

کلیدواژه ها

سرمایه فکری، سبک های مدیریت تعارض، سازمان آب، شهر یاسوج

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.