بازاریابی رابطه مند

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع، مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: MAIE01_062
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1702
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

میرزا حسن حسینی

دانشیار، دانشکده علوم اقتصادی و اجتماعی، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران

رقیه معلم گنجی

کارشناسی ارشد، گروه مدیریت، موسسه آموزش عالی نیما، مازندران، ایران

چکیده

امروزه موسسات و شرکت هایی موفق تر هستند که رضایت مشتریان خود را بیشترتامین کنند، چرا که سازمان ها به مشتریان خود وابسته اند به همین دلیل باید نیازهای آنان را درک کنند و خواسته های آنا را برآورده سازند و سعی کنند از انتظارات آنان پیشی بگیرند. این عمل سبب می شود که حداکثر رضایتمندی در مشتری به وجود آید. با افول بازاریابی معامله ای و ظهور بازاریابی رابطه مند، شرکت ها برآنند تا با بهره گیری از استراتژی های بازاریابی رابطه مند، روابط مستحکمی با مشتریان ارزنده و خوش آتیه خود ایجاد کنند و از این طریق مزیت ناملموس و پایداری کسب نمایند. در این مقاله بعد از مقدمه، شکل گیری بازاریابی رابطه مند و سپس تعاریف و مفاهیم استراتژیکی و تاکتیکی آن و دلایل رشد آن و اجزا و عوامل آن و استراتژی ها و عوامل موثر در موفقیت استراتژی ها و سطوح بازاریابی رابطه مند و همچنین مزایای بازاریابیرابطه مند مورد بررسی قرار می گیرد.

کلیدواژه ها

بازاریابی رابطه مند، رضایت مشتری، استراتژی های بازاریابی رابطه مند

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.