آشنایی با روش های فعال و نوین در تدریس

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در حوزه علوم تربیتی و روانشناسی و مطالعات اجتماعی ایران
  • کد COI اختصاصی: ESCONF01_442
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 3653
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مصطفی محمدی اترگله

دانشگاه فرهنگیان پردیس دکتر شریعتی مازندران دانشجو کارشناسی

شکوفه نوری

دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر معلم ، کارشناسی

محمدامین رحیمی

دانشگاه فرهنگیان پردیس دکتر شریعتی مازندران دانشجو کارشناسی

سیده فهیمه هاشمیان

دانشگاه پیام نور ساری معلم ، کارشناسی

چکیده

هدف اصلی این پژوهش آشنایی معلمان با روش های فعال و نوین در تدریس می باشد. برای انجاام این پژوهش از روش مروری کتابخانه ای استفاده شده است . هدف اصلی از آموزش ، ایجاد یادگیری در دانش آموزان است و این امر با عمل تدریس اتفاق می افتد.در روند تعلیم و تربیت ، روش های تدریس به منزله ابزار کار می باشندو هر اندازه مربیان با روش هاای متفااوت اشنا شوند ابزارهای متفاوتی را در اختیار خواهند داشت. شناخت و آگاهی معلم از شیوه های مختلف تدریس اهمیت دارد چرا که باید بداند در هر موقعیت آموزشی از چه روش تدریسی استفاده نماید. یاد دهندگان امروزی باید با انواع روش های تدریس مسلط باشند . یکی ازمش لاا مهم و اساسی در نظام آموزش و پرورش خصوصا در کشور ما به کار نگرفتن روش های تدریس فعال در آموزش است . به همین سبب کیفیت آموزشی از سطح مطلوب برخوردار نیست و دانش آموزان علاقه زیادی به تحصیل نشان نمی دهند. روش تدریس فعال و نوین که در آن مشارکت دانش آموز و معلم را می طلبد و به جای انتقال مطالب به دانش آموز ، به افزایش توانایی یادگیرنده درفرآیند یادگیری عنایت دارد. در این پژوهش روش های فعال در تدریس بیان می کنیم. تا معلمان گرامی بتوانند از این مجموعه ها در جهت غنای علمی خود بهره بگیرند.در پایان به این نتیجه رسیدیم که در روش های تدریس فعال بیشتر شاگردان فعال هستند و معلم نقش راهنما دارد . شاگردانی که به طور فعال به یادگیری می پردازند نه تنها بهتر یاد می گیرناد بل اه از تجرباه یاادگیری نیازلذت بیشتری می برند. از طرفی یادیگری زمانی ماندگارتر خواهد بود که با مشارکت هرچه بیشتر شاگرد همراه شود

کلیدواژه ها

تدریس ، روش تدریس ، فعال ، یادگیری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.