بررسی موانع پژوهشی دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی روانشناسی،علوم تربیتی و سبک زندگی
  • کد COI اختصاصی: ICPE02_417
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 777
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی اکبر خوبیاری

کارشناس ارشد رشته برنامه ریزی آموزشی دانشگاه اصفهان

حسین عاطفت دوست

کارشناس ارشد رشته برنامه ریزی آموزشی دانشگاه اصفهان

چکیده

پژوهش همواره از ابزارهای پیشرفت مادی و معنوی بشر بوده است و بدون تردید پیشرفتهای بشر در طول دوره هایگوناگون تاریخ تا کنون مدیون پژوهش و تحقیق میباشد. با عنایت به اهمیت موضوع، این پژوهش به بررسی موانع پژوهشیدانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان پرداخته است. پژوهش حاضر از نوع کاربردی بوده و برای اجرای آن از روشتوصیفی(پیمایشی) استفاده شد. جامعه آماری پژوهش، مشتمل بر 4090فر از دانشجویان تحصیلات تکمیلی در سال تحصیلی 1394-95بوده که با محاسبه واریانس جامعه پژوهش و پس از آن با استفاده از جدول مورگان تعداد 354نفر به عنوان نمونهآماری پژوهش برآورد گردیده که از طریق نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب شده است. به منظور گردآوری داده ها از پرسشنامهمحقق ساخته استفاده و روایی آن از طریق نظرات اساتید و پایایی آن از طریق ضریب آلفای کرونباخ محاسبه و 0/82برآوردشده است. تجزیه تحلیل داده ها در سطح آمار استنباطی با آزمون tتک متغیره انجام پذیرفته است. نتایج پژوهش نشان داد کهموانع آموزشی، موانع سازمانی، موانع فردی و موانع فرهنگی از مهمترین موانع پیش روی انجام پژوهش در بین دانشجویانتحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان میباشد

کلیدواژه ها

موانع پژوهشی، تحصیلات تکمیلی، دانشگاه اصفهان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.