جایابی بهینه منابع تولید پراکنده جهت بهبود پروفیل ولتاژ و کاهش هزینه در سیستم های توزیع با استفاده از الگوریتم GCPSO
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: نخستین همایش ملی انرژی ساختمان و شهر
- کد COI اختصاصی: CBEC01_083
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 531
نویسندگان
شرکت توزیع نیروی برق مازندران
شرکت توزیع نیروی برق مازندران
شرکت توزیع نیروی برق مازندران
چکیده
نیروگاه های تولید پراکنده دارای ظرفیت تولیدی از چند کیلو وات تا 10 مگاوات هستند که جهت تولید انرژی الکتریکی در نقاط نزدیک به مصرف کنندگان به کار می روند از انواع آنها می توان به سلول های خورشیدی، پیل های سوختی، میکرو توربین ها، نیروگاههای بادی و... اشاره کرد. چنانچه این نیروگاه ها به شبکه متصل شوند، اثرات مختلفی روی شبکه از جمله کاهش تلفات شبکه، بهبود پروفیل ولتاژ و افزایش قابلیت اطمینان شبکه خواهند داشت. عدم جایابی مناسب نیروگاه های تولید پراکنده در شبکه باعث افزایش تلفات و بالا رفتن هزینه های تولید و انتقال انرژی می شود. بنابراین لازم است با روش های بهینه سازی، جایابی این نیروگاه ها در شبکه انجام گیرد؛ بدین ترتیب که تعداد نیروگاههای تولید پراکنده، محل نصب و ظرفیت آنها چنان تعیین شود که بیشترین کاهش تلفات شبکه با در نظر گرفتن قیود مسأله به وجود آید. در این پروژه از روش الگوریتم GCPSO در بهینه سازی مسأله استفاده شده است. پس از استخراج فلوچارت این روش در جایابی بهینه نیروگاه های تولید پراکنده، برنامه های کامپیوتری تهیه شده و این برنامه روی شبکه 8 شینه IEEE پیاده سازی و اجرا شده است نتایج بدست آمده از چند بار اجرای برنامه، با یکدیگر مقایسه شده و مزایا و معایب آن بیان شده است. همچنین بدلیل اینکه نیروگاه های تولید پراکنده در شبکه های توزیع کاربرد بیشتری دارند مسئله جایابی بهینه این نیروگاهها برای یک شبکه توزیع واقعی 70 شین نمونه پیاده سازی و اجرا شده است.کلیدواژه ها
تولید پراکنده(DG)،جایابی،کاهش تلفات، سیستم های توزیع، پروفیل ولتاژمقالات مرتبط جدید
- دانش سنتی محیط زیست و هتلداری پایدار
- تآثیر قابلیت های اکوتوریسم بر تصویر مقصد و دیدار مجدد گردشگر(مطالعه موردی: استان مازندران)
- بررسی اثرات اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی توسعه گردشگری ورزشی با احداث پارک آبی در شهرستان نوشهر
- فرصتها و تهدیدهای استقرار شهر الکترونیک در توسعه پایدار شهرهای ایران
- سیر اندیشه ها در طرح انگاره حق به شهر مطالعه موردی: اندیشه های وبر، لوفور و هاروی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.