مدلسازی و شبیه سازی یک ریزشبکه ترکیبی با مبدل های الکترونیک قدرت پشت به پشت

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: نخستین همایش ملی انرژی ساختمان و شهر
  • کد COI اختصاصی: CBEC01_081
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1159
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سینا گروسی

گروه برق- دانشکده فنی و مهندسی- واحد میانه- دانشگاه آزاد اسلامی

حامد بیژنی

استان زنجان دانشگاه زنجان

جمشید محمدی

استان آذربایجان شرقی شهرستان میانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه

چکیده

سیستم های تولید و انتقال سه فاز متناوب (AC) به دلیل مزیت اصلی آن ها بر سیستم های DC، یعنی انتقال توان در سطوح ولتاژ مختلف در فواصل طولانی، بیش از صد سال است که در حال استفاده هستند. با این حال در دهه های اخیر ساختار شبکه های توزیع به طور قابل توجهی تغییر کرده است. افزایش نیاز برای تولید توان الکتریکی، تجدید ساختار برق و محدودیت های ساخت خطوط انتقال جدید برای فاصله های دور موجب افزایش رغبت به تولید پراکنده شده است. از طرفی در قرن اخیر با توجه به قابلیت اطمینان بالای مورد نیاز و با توجه به حضور منابع تولید پراکنده در خطوط توزیع مفهومی جدید به نام ریزشبکه مطرح شده است. مشکل عمده ریزشبکه ها طراحی آن ها به صورت DC یا AC است. در حالی که در سمت مصرف بارهای موجود به دو صورت AC و DC وجود دارند و تبدیلات چند باره منابع از AC به DC و برعکس به دلیل استفاده از مبدل های الکترونیک قدرت هزینه بر بوده و به دلیل سوئیچینگ این مبدل ها در سمت بار اختلالات هارمونیکی ایجاد می شود. در این مقاله، برای غلبه بر این مشکل ساختار یک ریزشبکه ترکیبی که از طریق مبدل های الکترونیک قدرت پشت به پشت به شبکه اتصال یافته ارائه شده است. بخش اصلی این مقاله مربوط به ایجاد ساختار جدید ترکیبی برای یک ریزشبکه متصل به شبکه از طریق مبدل های پشت به پشت است. کنترل ولتاژ بین ریزشبکه و شبکه یک مدل جدید از سیستم را برای ریزشبکه ترکیبی ارائه می دهد. طرح های پیشنهادی با شبیه سازی در نرم افزار MATLABSimulink مورد بررسی قرار گرفته و نتایج ارائه شده است.

کلیدواژه ها

ریزشبکه ترکیبی، مبدل های پشت به پشت، تولید پراکنده، انرژی تجدیدپذیر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.