ارزیابی عملکرد زمین مسلح شده با ژئوسینتتیک مجاور خاکریز GRPS تحت بار انفجار سطح زمین با توجه به سختی محوری ژئوسینتتیک

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری
  • کد COI اختصاصی: CEUCONF03_271
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 700
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

جواد رفعتی فر

دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک خاک وپی - دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی

lمهدی سیاوش نیا

استادیار وعضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی

ارش فرجاد

کارشناس ارشد مهندسی عمران مکانیک خاک وپی - دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی

چکیده

اجرای خاکریزهای GPRS ارتقا یافتن با بتن پاشیده در بالا دست وپایین دست شامل خاکریز مسلح شده توسط ژئوسینتیک وقرار گرفته برروی شمع جهت پایداری می باشد . استفاده ازاین خاکریزها در وضعیتی که میزان بار وارده زیاد وخاک بستر شرایط نرم را دارا باشد ، بوسیله طراحان توصیه شده است دراین نوع خاکریزها انتقال بارخاکریز متکی به شمع از طریق مکانیزم قوس زدگی ،خاک ، توسط ژئوسینتیک تحمل شده واز طریق کشش ژئوسینتیک به شمع ها هدایت می شود با توجه به ویژگی های خاکریز GRPS که هزینه ساخت پایین ، سرعت بالای ساخت ، کم بودن فضای اشغال ، انعطاف پذیری ( جذب نسبت زیادی از انرژی ) وجلوگیری از انتشار امواج انفجار استفاده ازاین نوع خاکریزها برای ایمن سازی محدوده های نظامی واستراتژیک مطرح شده است . دراین مقاله به منظور بررسی رفتار خاکریزهای GPRS ارتقا یافته با بتن پاشیده دربالا دست وپایین دست وخاک مسلح شده با ژئوسینتیک مجاور خاکریز GRPS ، تحت بارانفجار به میزان 300 کیلوگرم TNT در فاصله ثابت 3 متر از پنجه خاکریز GPRS تا خاک مجاور مسلح با ژئوسینتتیک وتاثیر تغییر سختی های محوری ژئوسینتیک خاک مجاور برنشست در نسبت با استفاده از نرم افزار ABAQUS/Explicit نسخه 6.14 تحلیل سه بعدی ونتایج بررسی شد . نتایج نشان داد که با افزایش سختی های محوری ژئوسینتتیک خاک مجاور خاکریز GPRS نشست در محل انفجار ازZf=1تا Zf=6 کاهش می یابد در نتیجه باعث بروز خرابی کمتر در خاکریز محل انفجار وپنجه آن گردید.

کلیدواژه ها

خاکریزهای GPRS بار انفجار ، زئوسینتتیک ، شمع ، سختی محوری ، نشست ،ABAQUS

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.