تحلیل ساختار قطارهای شناور مغناطیسی و بررسی میدانهای مغناطیسی سه بعدی شناور سازی در صورت استفاده از ابر رساناهای دمای بالا (HTS) در این نوع از قطار ها برای افزایش پایداری نیروهای الکترومغناطیسی

  • سال انتشار: 1387
  • محل انتشار: یازدهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی برق ایران
  • کد COI اختصاصی: ISCEE11_257
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 4054
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

جعفر جعفری

شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان شرقی مجتمع عالی آموزش و پژوهشی صنعت آب و

حسین حیدری

دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران

چکیده

در این مقاله مروری جامع بر ساختار قطارهای شناور مغناطیسی پرداخته و ساختار کلی اینها بررسی و نیروهای مورد نیاز برای شناور سازی و جلو برنده و هدایت کننده آنها که سه نیروی مورد نیاز و مهم برای این نوع از قطارها می باشد، بررسی و نحوه توسعه این قطارها در جهان قطارها در جهان و فن آوری های بکاررفته از نظر میدانهای مغناطیسی و نیروهای شناورسازی که اصلی ترین قسمت این قطارها می باشد تحلیل خواهد شد . شناورسازی که اصلی ترین قسمت این قطارها می باشد تحلیل خواهد شد. شناور سازی این در قطارها به دو روش امکان پذیر می باشد که یک روش با استفاده از نیروهای الکترومغناطیسی (EMS) و روش دوم با استفاده از روش الکترودینامیکی (EDS) که سعی شده هر دو روش تحلیل و مزایا و معایب آنها بررسی گردد. باکشف و اختراع ابر رساناها خصوصا ابر رساناهای دمای بالا (HTS) ایده بکار گیری این نوع از مواد در این قطارهای درچند درجه سانتی گراد اخیر ارایه شد و دانشمندان سراسر جهان توانسته اند قدمهای اساسی بصورت آزمایشی و عملی در این راستا برداشته و به نتایج بسیار جالب توجهی برسند. روش الکترومغناطیس با بکارگیری آهنربلی دمای بالا (HTSM) که به منظور افزایش پایداری و افزایش نیروهای شناور سازی صورت می گیرد بررسی و با استفاده از روش المان محدود در نرم افزار ANSYS شبیه سازی و تحلیل شود.

کلیدواژه ها

آهنربای ابر رسانای دمای بالا ، تحلیل المان محدود ، قطار های شناور مغناطیسی ، نیروهای مغناطیسی شناور

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.