بررسی ارتباط بین سیستم ERP بازاریابی

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی تحقیقات بازاریابی
  • کد COI اختصاصی: MKTRCONF01_148
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 953
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امید پورخلیلی

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت صنعتی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد، گروه مدیریت صنعتی، نجف آباد، ایران

مجید نیلی احمدآبادی

استادیار گروه مدیریت صنعتی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد، گروه مدیریت صنعتی، نجف آباد، ایران

احمدرضا شکرچی زاده

استادیار گروه مدیریت صنعتی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد، گروه مدیریت صنعتی، نجف آباد، ایران

چکیده

این مقاله در پی ایجاد ارتباط بین سیستم ERP و بازاریابی می باشد، به این منظور که درک بهتر و اجرای مؤثرتر این سیستم برنامه ریزی منابع سازمان، می تواند در مسیر گردآوری داده ها و اطلاعات فروش نقش مؤثری نیز در بازاریابی سازمان ایفا نماید. این روزها شاهد نوع جدیدی از بازاریابی می باشیم، که آن حفظ رضایت مشتریان فعلی از طریق ارتباطات بعدی و خدمات پس از فروش است. به این دلیل که بر سازمان ها پوشیده نیست که هزینه ی پیداکردن مشتریان جدید به مراتب بالاتر از حفظ مشتریان فعلی می باشد. در همین راستا برآنیم تا با استفاده از اطلاعات ذخیره شده مشتریان در سیستم ERP سازمانف امکان جستجو و ارتباطات بعدی با مشتریان را سنجیده و از این طریق جوامع هدف بازاریابی را مشخص کرده و محصولات و خدمات بعدی را به آنها معرفی نماییم. ساختار کلی سیستم های ERP شامل ماژول هایی بوده که CRM از مهمترین آنها می باشد. ابزاری پایدار در جهت ارتباط با مشتری و تحلیل نیازهای مشری که در نهایت می تواند نقش بازاریابی را ایفا نماید. در این پژوهش با ارائه نوعی دیاگرام ادراکی سعی شده است پس از ساده سازی ساختار ERP خواننده را متوجه ارتباط این سیستم با بازاریابی از طریق جوامع هدف نماییم. همچنین سعی شده است در حین ارائه ی پژوهش با نمایش صفحه ای از عملیات قابل انجام در بسته نرم افزاری ERP روش های غیرفنی که برای عموم قابل درک باشد انجام پذیرد.

کلیدواژه ها

سیستم های اطلاعاتی، بازاریابی، برنامه ریزی منابع سازمان، مدیریت ارتباط با مشتری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.