ارائه مدلی برای طراحی شبکه P-هاب میانه سبز با درنظرگرفتن مدل های صف
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی ابزار و تکنیکهای مدیریت
- کد COI اختصاصی: MANAGTOOLS02_031
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 626
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع . دانشگاه آزاد اسلامی . واحد شیراز . ایران
استادیار. دانشگاه آزاد اسلامی .واحد شیراز. ایران
چکیده
افزایش روزافزون حمل ونقل با رشد رفاه اجتماعی و توسعه اقتصادی، اجتناب ناپذیر است. همچنین ارائه خدمات حمل ونقلبه قیمت ارزان ، منافع متعددی را در توسعه روزافزون کشورها دارد. یک راهکار اساسی برای بهینه سازی مصرف انرژی درترابری کالا و مسافر، طراحی صحیح شبکه های حمل ونقل و ترابری می باشد. مساله مکانیابی هاب (واسطه های توزیع) باهدف طراحی انواع شبکه های توزیع ازجمله جابه جایی مسافر در شبکه های هواپیمایی، دربافت وارسال محموله های پستی،طراحی شبکه های توزیع به عنوان یکی از مسایل مهم در زمینه های مختلفی از زندگی روزمره مطرح می باشد. کار مسالهمکانیابی هاب، پیداکردن مکان تسهیلات هاب و تخصیص تقاضای گره ها به تسهیلات هاب هاست. بنابراین باتوجه بهکاربردهای ذکر شده مساله مکانیابی هاب ، در این مقاله مساله مکانیابی هاب چندهدفه با درنظرگرفتن حداکثر ظرفیتدر هاب ها ارائه شد. ساختار مدل برای عملیات های مکانیابی هاب چندموده با استفاده از رویکرد سیستم صف توسعهداده شد تا هزینه حمل ونقل در شبکه به حداقل برسد. بنابراین سیستم صف مورد ما یک سیستم M/M/c/m بهمنظور تجزیه وتحلیل زمان انتظار، جریان ها در هر هاب ایجاد می شود، در نظر گرفته شده است و در نهایت برای حلنمونه هایی با حجم بالا در مدل ریاضی ارائه شده است .کلیدواژه ها
مکانیابی، مکانیابی هاب، سیستم های صفمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.