ارزشیابی انطباق برنامه ی درسی دانشگاه فرهنگیان با اسناد بالادستی ازدید گاه اساتید این دانشگاه(واحد کارورزی )(مطالعه موردی پردیس های استان سیستان و بلوچستان )

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دومین همایش ملی تربیت معلم
  • کد COI اختصاصی: CPHE02_126
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 767
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهین کیخانژاد

مربی وعضوهیئت علمی دانشگاه فرهنگیان

محمود سنچولی

کارشناس ارشد مدیریت برنامه ریزی آموزشی

بهمن بهرادفر

کارشناس ارشد زبان شناسی همگانی

چکیده

آموزش عالی در ایران برحسب ضرورت های تاریخی،«دگرگونی های بسیاری به خود دیده و مسیر پرفرازونشیب و گسیخته-ای را پیموده است». استفاده از ارزیابی در فعالیت های آموزشی به اندازه خود فعالیت های آموزشی قدمت دارد؛ اما به کار گرفتن ارزیابی آموزشی به عنوان بازخوردی جهت بهبودی فعالیت های آموزشی امری نسبتاً جدید است (بازرگان، 2008). با توجه به تحولات عظیمی که در عرصه های علمی– آموزشی در حال وقوع است، وظیفه و مسئولیت بزرگ دانشگاه فرهنگیان تربیت فارغ التحصیلانی است، که با درک عمیق از جهانی شدن آموزش در دهکده جهانی و با کسب آگاهی از دانش متحول کنونی و نیازهای جامعه، به طور اثر بخش و با واقع نگری، با ارائه برنامه های آموزشی در پایه های مختلف به جامعه کمک نماید. چراکه برنامه های درسی آینه تمام نمای پیشرفت و انعکاسی از پاسخگو بودن دانشگاه ها به نیازهای در حال تغییر جامعه هستند. جایگاه والای دانشگاه فرهنگیان در فرایند توسعه ملی و توجه بر سرمایه گذاری در منابع انسانی از طریق گسترش این آموزش ها ضرورت شناخت اهمیت، و ارتقای پایگاه معلمان در کشور، محقق را برآن داشته است تا به ارزشیابی عناصری از برنامه درسی دانشگاه فرهنگیان بر اساس بند 11 سند تحول بنیادین آموزش وپرورش و اساس نامه دانشگاه فرهنگیان پرداخته و پیشنهادهایی را در راستای بهبود و ارتقاء این دانشگاه ارائه نماید. عنصر برنامه درسی که در این پژوهش مد نظر قرار گرفته عبارت است از : کارورزی ، . امید است که این امر زمینه ساز فعالیت های بعدی در این راستا و کمک کننده به برنامه ریزان جهت تنظیم برنامه های دقیق تر در این دانشگاه می باشد

کلیدواژه ها

ارزشیابی برنامه درسی و دانشگاه فرهنگیان ، اسناد بالادستی و الگوی ارزشیابی CIPP

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.