تعالیم مدیران خلاق و کارکنان نوآور در راستای تعالی و کارآفرینی سازمان
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی اقتصاد مدیریت و علوم کشاورزی
- کد COI اختصاصی: ICMAS01_272
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 436
نویسندگان
عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و رئیس پژوهشکده سیاستگزاری کارآفرینی دانشگاه تهران
کارشناسی ارشد کارآفرینی سازمانی دانشگاه تهران و مدرس دانشگاه
کارشناسی ارشد کارآفرینی سازمانی دانشگاه تهران
چکیده
در فضای رقابتی و پویای امروزه شرکت ها با چالش های جدی برای تامین نیازها و خواسته های روز افزون مشتریان، روبرو هستند. خلاقیت و نوآوری عاملی برای رشد و بالندگی چه در سطح سازمانی چه در سطح فردی است. مدیران باید به نوآوری و خلاقیت درسازمان خود توجه خاصی داشته باشند. معیار اصلی آن ها برای گزینش در منابع انسانی باید مبتنی بر نوآوری و خلاقیت باشد و بهتربیت نیروی انسانی خلاق و نوآور در سازمان خود بپردازند. تربیت منابع انسانی با توجه به تغییرات سازمانی و محیط، سبب کارآمد شدن افراد و فعالیت های آن ها می شود و بر روند کارآمدی می افزاید. برای باقی ماندن شرکت ها در عرصه رقابت باید نوآور بود. موفقیت در کسب و کارها امروزه حول محور افراد میچرخد نه سرمایه. شرکت های موفق آنهایی هستند که از ایده های کارمنداناستقبال میکنند و بهترین آن ها را به مرحله اجرا در میآورند. مدیران باید نسبت به کارمندان خود واکنش نشان دهند و از طرح های نوآورانه آن ها حمایت کنند و به آن ها انگیزه دهند. بدون حمایت مالی ممکن است نوآوری انجام شود، اما به مرحله اجرا نخواهد رسید. برای این منظور از روش مطالعه کتابخانهای ساختاریافته استفاده کردیم. انتظار میرود با مطالعه این مطلب اهمیت و جایگاه تعالی بخشی بر سازمان ها و دیدگاه کارآفرینی و نوآوری در نزد مخاطبان بیش از پیش نمایان و تبیین گردد و آشنایی مختصری را در بر داشته باشدکلیدواژه ها
خلاقیت، مدیران خلاق، تعالی، نوآوری، کارآفرینیمقالات مرتبط جدید
- بررسی راهبردهای ترویج انرژی های پاک در بین گلخانه داران استان البرز
- مطالعه اثر روش های مختلف خاک ورزی بر عملکرد و برخی صفات سه رقم عدس دیم
- Machine Vision Approach Coupled with a Hybrid EHD-Convective Dryer to Model Khalal Slices Drying Process with ANFIS
- انتخاب مناسب دور موتور و نوع سوخت از لحاظ ویژگیهای عملکردی موتورهای دیزلی با استفاده از روش های تصمیم سازی
- پتانسیل سنجی تولید زیستگاز از پسماندهای کشاورزی و فضولات دامی در شهرستان اهواز
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.