بررسی شکاف بین نیات مصرف کنندگان ورفتارواقعی آنان بااستفاده ازابزارهای بازاریابی عصبی

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی ابزار و تکنیکهای مدیریت
  • کد COI اختصاصی: MANAGTOOLS01_103
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 597
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیده الهام موسوی میرکلائی

کارشناس ارشدمدیریت دولتی مالی دانشگاه آزاد اسلامی نوشهر ایران

چکیده

در سال های اخیر علم، فن آوری پیشرفته و مدیریت پیچیده به زمینه های مشترک آمده است که محققان و بازاریابان را قادر به ساختن نقشه علم بازاریابی کرده است. تاکنون تکنیک های سخت افزاری و نرم افزاری متعددی جهت مدیریت ارتباط با مشتریان معرفی شده است، اما یکی از راه های مدیریت نرم مشتریان نیز خواندن ذهن آن ها است.روش نوین تحلیل شبکه عصبی عرصه ای جدید در تحقیقات بازاریابی می باشد که به مطالعه و بررسی پاسخ مؤثر، آگاهانه و حسی-حرکتی مصرف کنندگان (مشتریان) به محرک های ایجاد شده توسط ابزارهای بازاریابی می پردازد.از آنجا که فرآیندهای تصمیم گیری در سطح ناخودآگاه ذهن اتفاق می افتد می توان گفت آنچه مشتریان درباره سلیقه خود می گویند با خریدهای آنان سازگار نیست. بنابراین نورومارکتینگ با استفاده از ابزارهای خود این اطلاعات ناپیدا را زا مغز مردم استخراج می کند. این مقاله با هدف تحلیل شکاف بین نیات مصرف کنندگان و رفتار واقعی انان با استفاده از ابزارهای بازاریابی عصبی به روش توصیفی صورت پذیرفته است و جهت نیل به اهداف، داده ها از طریق مطالعه مقالات، مجلات و سایت های معتبر داخلی و خارجی گرداوری شده است.نتایج این تحلیلی نشان می دهد که نورومارکتینگ با استفاده از ابزار نرم افزاری و سخت افزاری فرآیند تصمیم گیری به وسیله مغز را به تصویر میکشد و بدین وسیله به بازاریابان کمک میکند تا قادر به تشخیص اینکه چه تصویری از محصول ، موجب واکنش در مغز می شود تا فروش خود را تقویت کنند

کلیدواژه ها

بازاریابی عصبی /رفتارمصرف کنندگان /ابزارهای نورومارکتینگ

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.