تعیین موقعیت تعادل شناور تندروی کوگار با استفاده از میان یابی نتایج بدست آمده از تحلیل عددی
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: چهاردهمین همایش صنایع دریایی
- کد COI اختصاصی: NSMI14_078
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 856
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی بابل
استادیار، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی بابل
چکیده
تعیین موقعیت تعادل شناور با توجه به انداز هی نیروی لیفت و زاوی هی تریم در مد لسازی جریان حول شناورهای تندروی پروازی برای ارزیابی عملکرد آنها بسیار مهم است. در این مقاله با استفاده از یک روند میان یابی خطی (بر مبنای نتایج عددی) موقعیت تعادل در شناور تندروی کوگار برای حرکات هیو و پیچ به دست آمده، نتایج با روش سویتسکی مقایسه می شود. در این راستا به منظور استخراج نتایج عددی از کد تجاری انسیس -فلوئنت 1 برای تحلیل جریان حول شناور استفاده شده است. در این کد تجاری به منظور تحلیل جریان از روش حجم محدود استفاده شده،برای بررسی توزیع دو فاز سیال نیز از روش حجم سیال استفاده م یشود. مدل توربولانسی استفاده شده مدلK بوده، برای شروع تحلیل شناور را در چند موقعیت مختلف از لحاظ عمق شناوری در ناحیه ترانزوم و زاویه تریم قرار داده، جریان در هر یک از این حال تها شبیه سازی شده است، سپس با استفاده از یک روند میان یابی خطی برای نیروی لیفت و طول مرکز فشار، موقعیت تعادل شناور به دست آمده است. همچنین نتایج زاویه تریم و عمق تعادل شناور و نیروهای به دست آمده، با روش سویتسکی مقایسه شده است که نتایج به دست آمده از دقت قابل قبولی برخوردار می باشدکلیدواژه ها
شناور تندروی پروازی، کوگار، موقعیت تعادل، زاویه ی تریم، انسیس -فلوئنت ، روش حجم سیال، میا نیابیمقالات مرتبط جدید
- تحلیل عددی تاثیر متغیرهای ضخامت و طول نمونه بر ناهمگنی کرنش ورق مسی براساس تعداد پاس های فرایند پرس کاری شیاری
- بهینه سازی سیستم راهگاهی و کاهش عیوب ریخته گری در پروانه پمپ با استفاده از نرم افزار Pro-CAST
- تاثیر انجماد نفوذ یکنترل شده بر سینتیک همگن سازی آلیاژ ۷۰۶۸ آلومینیم
- کاربرد تکنولوژی و فناوری در تولیدات خودرو و مهندسی مکانیک
- مروری بر فرصت ها و چالش های هوش مصنوعی در حوزه استخراج از معادن
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.