روش های تأمین مالی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: همایش ملی نوآوری مالی و توسعه مالی
  • کد COI اختصاصی: FIFD01_036
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 3444
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی فلاح

استادیار گروه حسابداری دانشگاه آزاد واحد نور

فاطمه اسمعیلی

دانشجوی کارشناسی ارشد حسابرسی، دانشگاه آزاد اسلامی، نور، ایران

چکیده

پیشبرد اهداف کلان اقتصادی مانند برخورداری از پایداری و دستیابی به رشد درون زا و قابل دوام اقتصادی از اهداف تمام نظام های اقتصادی می باشد. رشد روزافزون ابزارهای مالی و توسعه هرچه بیشتر نظام های مالی از این حقیقت منتج می شود که: توسعه نظام مالی جزء لاینفک توسعه نظام اقتصادی است. توسعه نظام تأمین مالی در یک کشور، یکی از مهمترین عوامل تعیین کننده، جریان های سرمایه گذاری داخلی و خارجی می باشد. تأمین مالی در حقیقت به مجموعه فرایندهایی اطلاق می شود که جهت تأمین منابع و سرمایه مورد نیاز برای انجام فعالیت های تجاری، خرید و با سرمایه گذاری انجام می شود. روش های متفاوتی برای تأمین مالی فعالیت تجاری وجوددارد که بانک ها و مؤسسات مالی مختلف می توانند از آنها برای تأمین مالی شرکت ها استفاده نمایند. یکی از پیش شرط های اساسی موفقیت در کسب و کار، دسترسی به منابع مالی کافی، مدیریت صحیح منابع مالی و استفاده بهینه از آنهاست. مدیران بنگاه های اقتصادی در عصر حاضر، با توجه به محدودیت های منابع مالی به ویزه در عرصه تجارت جهانی و تنگ شدن رقابت، تحت فشار فزاینده ای قراردارند تا هزینه های عملیاتی و بهای تمام شده را کاهش دهند و کم هزینه ترین نوع ساختار سرمایه را برای انجام فعالیت های شرکت در راستای افزایش ارزش، پرداخت به موقع بدهی ها، تداوم فعالیت و حضور بیشتر در بازارهای داخلی و خارجی را دارند که در این میان متغیرهای زیادی در رابطه با روش های تأمین منابع وجود دارد یکی از این متغیرها که نقش بسیار حیاتی دارد نقش و ساختار هیئت مدیره است. و نتایج پژوهش نشان می دهد که اندازه و ویزگی های هیئت مدیره در رابطه با تأمین منابع مالی خارجی و داخلی رابطه معناداری دارد. مقاله حاضر از نظر روش و ماهیت نوع تحقیقات همبستگی و مطالعه میدانی و از نظر هدف کاربردی است. سوال این است که بین اندازه هیئت مدیره و منابع تأمین مالی چه رابطه ای موجود است.

کلیدواژه ها

توسعه تأمین مالی، روش های تأمین مالی داخلی، روش های تأمین مالی خارجی، اندازه هیئت مدیره ساختار سرمایه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.