بررسی عوامل موثر بر اعتماد، نگرش و ارزش دریافت شده مشتریان در بانکداری الکترونیک(مطالعه موردی : بانک پاسارگاد)

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: AMSCONF03_248
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 889
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

انسیه حاجی آقابابایی

دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی،واحدشهرقدس ،دانشگاه آزاد اسلامی،تهران ،ایران.

الهام فریدچهر

استادیار، گروه مدیریت بازرگانی،واحدشهرقدس ،دانشگاه آزاد اسلامی،تهران ،ایران

نادر غریب نواز

استادیار، گروه مدیریت بازرگانی،واحدشهرقدس ،دانشگاه آزاد اسلامی،تهران ،ایران

چکیده

بررسی عوامل موثر بر اعتماد، نگرش و ارزش دریافت شده مشتریان در بانکداری الکترونیک یکی از مهمترین عواملی می باشد که موجب رقابت بین بانکها و آسایش و امنیت مشتریان می شود. هدف از این تحقیق شناسایی عواملی است که موجبات اعتماد مشتری به خدمات بانکداری الکترونیکی را فراهم می کند.فرضیات این تحقیق به بررسی تأثیر امانت داری دریافت شده ،انتظار از عملکرد ،انتظار از تلاش، شرایط تسهیل کننده و هنجارهای ذهنی براعتماد اینترنتی وتاثیر اعتماد اینترنتی بر ارزش دریافت شده و نگرش،و تاثیر ارزش دریافت شده برکاربرد بانکداری اینترنتی و استفاده از خدمات بانکداری اینترنتی می پردازد.جامعه آماری این تحقیق شامل کلیه مشتریان بانک پاسارگاد در شهر تهران می باشدکه به صورت تصادفی ساده بین 384 نفر از مشتریان بانک پاسارگاد توزیع شد.روش تجزیه و تحلیل اطلاعات که با تکنیک تحلیل عاملی تأییدی و آزمون فرضیات به روش مدل یابی معادلات ساختاری انجام شده است. نتایج تحقیق حاضر بیان می کند که متغیرهای امانت داری دریافت شده ، انتظار از تلاش، شرایط تسهیل کننده و هنجارهای ذهنی تأثیر مثبت و معناداری بر اعتماد اینترنتی دارند. اعتماد اینترنتی تأثیر مثبت و معناداری بر ارزش دریافت شده و نگرش به کاربرد بانکداری اینترنتی دارد. نگرش به بانکداری اینترنتی تأثیر مثبت و معناداری بر ارزش دریافت شده و استفاده از خدمات بانکداری اینترنتی دارد.

کلیدواژه ها

اعتماد، نگرش، ارزش دریافت شده، بانکداری الکترونیک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.