نقش مکانیزاسیون در توسعه و بهبود تولید محصول گوجه فرنگی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در علوم کشاورزی
  • کد COI اختصاصی: AFPICONF03_015
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 748
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی ملکی

استادیار گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم دانشگاه شهرکرد

فرزاد مهدیه بروجنی

دانش آموخته کارشناسی ارشد گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم دانشگاه شهرکرد

پرستو راعی

دانشجوی کارشناسی گروه مهندسی مکانیزاسیون ماشین های کشاورزی دانشگاه شهرکرد

چکیده

مکانیزاسیون یکی از راه های گذر از کشاورزی سنتی به کشاورزی پایدار به عنوان یک رویکرد اساسی در تولید محصولات کشاورزی مطرح است و اهدافی نظیر انجام به موقع عملیات کشاورزی، کاهش هزینه های تولید، کاهش سختی کار، مدیریت مصرف نهاده های کشاورزی، ارتقاء کمی و کیفی تولید، موجبات اقتصادی نمودن تولید انبوه محصولات کشاورزی را فراهم می سازد. کشورهای در حال توسعه تمایل به افزایش محصولات کشاورزی و کاهش بیکاری دارند حال به منظور افزایش تولید، استفاده از مکانیزاسیون یکی از گزینه های مناسب است و باعث کاهش نیروی کار می شود. تاریخچه ورود مکانیزاسیون به ایران به اوایل قرن چهاردهم شمسی و ظهور سلسله پهلوی بر می گردد که اولین تراکتور در سال 1308، به منظور آموزش دانشجویان مدرسه فلاحت کرج از اروپا وارد گردید.

کلیدواژه ها

مکانیزالسیون، گوجه فرنگی، برداشت، توسعه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.