ارتقاء روحیه اساتید و کارکنان : بررسی نقش شادی سازمانی و مهارتهای ارتباطی(دانشگاه مازندران و دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل)

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین سمپوزیوم بین المللی علوم مدیریت با محوریت توسعه پایدار
  • کد COI اختصاصی: IMSYM02_072
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1060
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عباسعلی رستگار

عضو هیات علمی و دانشیار گروه مدیریت دانشگاه سمنان

مراد مسافری قمی

دانشجوی دکتری مدیریت بازرگانی، گرایش رفتار دانشگاه سمنان، کارشناس دانشگاه مازندران

محدثه یاوری

دانشجوی مدیریت صنعتی دانشگاه مازندران

چکیده

زمینه و هدف : یکی از موضوعات مهم در سازمانها داشتن روحیه شاد و مقاوم در بین کارکنان است که سبب می شود تا میزان بهره وری آنها افزایش یابد اما چگونه می توان روحیه بانشاط را در کارکنان یک سازمان تقویت کرد. داشتن مهارت در ارتباطات و همچنین روحیه شاد و مقاوم در بین کارکنان سازمانها سبب خواهد شد که نه تنها میزان بهره وری در بین کارکنان افزایش یابد بلکه آنان در تمامی ساعات زندگی خویش بسیار باروحیه به جنگ مسایل و مشکلات بروند. هدف از انجام این تحقیق مشخص کردن میزان تاثیر شادی سازمانی و مهارتهای ارتباطی باروحیه اساتید و کارکنان دانشگاه های مازندران و صنعتی نوشیروانی بابل است. یافته ها و نتیجه گیری : یافته های تحقیق نشان داده است که در جامعه مورد مطالعه شادی سازمانی بر روحیه موثراست اما مهارتهای ارتباطی بر روحیه تاثیری ندارد. همین نتایج به تفکیک کارکنان و اساتید نیز بیانگر این است که شادی بر روحیه تاثیر دارد اما مهارت ارتباطی تاثیری ندارد. مطالعات انجام شده نشان داده است که احساس شادی و یا خلق و خوی شاد همچنین داشتن مهارتهای ارتباطی در سودآوری و اثربخشی به سازمان کمک می کند تا ضمن برآورده کردن نیازها و احساسات خود، نیازها و خواسته های سازمان را هم تامین کند. بنابراین مدیران باید توجه لازم و کافی به احساسات و عواطف نیروی انسانی داشته باشند. برای همین امر است که امروزه ههمه ی سازمانها به دنبال راه حلی برای رسیدن به یک فضای شاد کاری هستند تا علاوه بر احساس رضایت کارکنان خود، بازده آنها در کار را نیز بالا ببرند

کلیدواژه ها

روحیه، شادی سازمانی و مهارتهای ارتباطی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.