رتبه بندی دوایر مختلف شرکت خدمات پشتیبانی گلدیران شعبه اصفهان با رویکردرضایت شغلی با استفاده از الگوریتم ویکور

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مدیریت راهبردی خدمات
  • کد COI اختصاصی: CSSM01_084
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 477
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محسن علی یاری

دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد، گروه مهندسی صنایع، اصفهان ایران

محمد مهدوی نجف آبادی

استاد و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد، گروه مهندسی صنایع، اصفهان ایران

چکیده

در دنیای مدرن، افراد میزان قابل توجهی از ساعات روز را در محل کار سپری می کنند. میزان رضایت افراد از شغل در جنبه های مختلف روان شناختی، اجتماعی، اقتصادی و سایر جوانب تاثیر شگرفی بر عملکرد بهتر آنها در محل کار و همچنین رضایت کلی آنها از زندگی داشته و در نتیجه تاثیر مثبت آن بر سایر جنبه های زندگی را نیز سبب خواهد شد . در تحقیق حاضر به ارزیابی دوایر مختلف شرکت خدمات پشتیبانی گلدیران شعبه اصفهان با رویکرد رضایت شغلی کارمندان از محیط کاری خود در ارائه خدمات به مشتریان پرداخته شده است. رضایت شغلی نشان دهنده حدی است که افراد از شغل خود راضی هستند و آن را دوست میدارند، برخی افراد از کار خود لذت میبرند و آن را به عنوان محور اصلی زندگی خود تلقی می نمایند و برخی از کار خود متنفرند و فقط به خاطر این که مجبورند، آن را انجام میدهند. مطالعه در زمینه علل و پیامدهای مهم نگرش کارکنان در خصوص رضایت شغلی می تواند مدیران را در اتخاد تصمیم یاری رساند. مطالعات زیادی به منظور شناخت و درک عوامل موثر بر رضایت شغلی نسبت به سایر متغیرهای سازمانی صورت گرفته است به علاوه ارزیابی نگرش کارکنان در این خصوص، به عنوان فعالیت عمومی و مشترک در سازمانهایی که مدیران به دنبال رفاه و بهزیستی جسمانی و روانی کارکنان خود می باشند، قلمداد گردیده است . شرکت خدمات و پشتیبانی گلدیران، به عنوان یکی از شرکتهای زیر مجموعه شرکت گلدیران(نماینده شرکت ال جی کره) با ماهیت خدمات پس از فروش، فعالیت خودرا با ساختار مستقل از ابتدای سال 1380 آغاز نمود .. جامعه آماری تحقیق شامل کلیه افراد و متخصصان شرکت گلدیران شعبه اصفهان می باشد.

کلیدواژه ها

شغل، رضایت شغلی، گلدیران، اولویت بندی، الگوریتم ویکور ،تصمیم گیری با معیارهای چند گانه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.