بررسی استفاده از تصاویر گوگل ارث و روش های شئ گرا در تهیه نقشه کاربری اراضی شهرستان اردبیل
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنگره بین المللی زمین، فضا و انرژی پاک
- کد COI اختصاصی: ATTITTDE01_101
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 5140
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مرتعداری دانشگاه محقق اردبیلی
دانشیار دانشگاه محقق اردبیلی
دانشیار دانشگاه محقق اردبیلی
مربی دانشگاه محقق اردبیلی
چکیده
با گذشت زمان الگوی کاربری اراضی با توجه به دخالت های مستمر انسان دستخوش تغییر و تحول شده است. آگاهی مدیران و برنامه ریزانسازمان های مختلف از روند تغییرات کاربری اراضی برای پیش بینی منابع در آینده و جلوگیری از تخریب عرصه های مستعد تولید، مانندکاربری مرتع، مستلزم تهیه نقشه کاربری اراضی با دقت قابل قبول می باشد. در تحقیق حاضر هدف اصلی تهیه نقشه کاربری اراضیشهرستان اردبیل می باشد. در کنار آن هدف دیگر ارزیابی قابلیت تصاویر گوگل ارث در روش طبقه بندی شئگرا می باشد. به منظورارزیابی نقشه کاربری اراضی تولید شده از تصاویر گوگل ارث و روش شئ گرا ، 157 نقطه به عنوان نقاط کنترلی جهت ارزیابی صحتانتخاب گردید. نتایج نشان داد که صحت کلی نقشه تولید شده 44 درصد و ضریب کاپای آن 0/79 است، که صحت مناسب نقشه تولیدی را تأیید کرد. روش های شئگرا طبقه بندی تصاویر برای نقشه برداری کاربری اراضی، با استفاده از تصاویر گوگل ارث توصیه می شود. با اینحال، تصاویر گوگل ارث به دلیل ویژگی های طیفی ضعیف آن، دارای برخی محدودیت ها برای آن دسته از روش های طبقه بندی است، کهعمدتا تنها از ویژگی طیفی استفاده می کنند.کلیدواژه ها
کاربری اراضی، تصاویر گوگل ارث، شئ گرامقالات مرتبط جدید
- ارزیابی انواع تهدیدات و شدت آنها در زیستگاههای کلان ایران
- اجرای پایلوت نانوپوشش سیلیکونی بر روی تجهیزات عایقی پست های منتخب تهران و مشهد و بررسی نتایج عملکرد میدانی
- تدوین دستورالعمل برای استفاده از نانوسیالات خنک کننده نیروگاهی
- تولید نانو الیاف کامپوزیتی کربن/ NiMoO۴ به روش الکتروریسی
- پوششش دهی و آزمون مقره های سرامیکی ۷۰ کیلو نیوتون با مواد سیلیکونی حاوی نانو ذرات سیلیکا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.