ارائه یک روش ساختیافته برای اخذ دانش ضمنی مدیران سازمانی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت در هزاره سوم
- کد COI اختصاصی: AMTM01_326
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 685
نویسندگان
دکتری مدیریت دولتی، استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر ری
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
چکیده
مدیریت دانش 1 با هدف حفظ سرمایههای دانشی در سازمانها به صورت یک رویه شامل کنترل و بهبود کلیه فرآیندهای کسب، کشف، بکارگیری، تسهیم و تبادل، اندازهگیری، و ذخیرهسازی دانش درون سازمان طراحی گردیده است.بخش اعظم سرمایههای دانشی که در حین فرآیندهای کاری توسطپرسنل و کارشناسان و مدیران سازمان تولید میشود با جدایی فرد از سازمان از دست میروند و امکان بازیابی آن وجود ندارد. بنابراین یک ضرورتجدی، اکتساب و بازیابی این دانشهای ارزشمند برای استفاده مجدد توسط سایر کارکنان سازمان است. استخراج دانش 2 اولین قدم برای پاسخگویی بهاین ضرورت است.در این پژوهش سعی بر آن است تا با در نظر گرفتن روشهای استخراج دانش، یک روش تلفیقی برای اخذ دانش ضمنی مدیران سازمان که در حال بازنشستگی و یا خروج از سازمان هستند ارائه نماید. در ادامه با روش پرسشنامهای از میان معیارهای جمعآوری شده، ده معیار کلیدی ارزیابی استخراج دانش از سوی خبرگان حوزه مدیریت دانش مورد پذیرش قرار گرفت و به کمک آنها این روش با استفاده از آزمون ضریب اسپیرمن مورد ارزیابی قرار کرفت و نتایج آن از این قرار است که این روش برای سازمانهای ایرانی در استخراج دانش مدیران مناسب استکلیدواژه ها
مدیریت دانش، اکتساب دانش، اخذ دانش، دانش ضمنیمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.