مهندسی نرم افزار های حسابداری و عملکرد آن ها ( مطالعه موردی : نگاهی به نرم افزار های حسابداری )

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت در هزاره سوم
  • کد COI اختصاصی: AMTM01_224
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1057
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد خدامرادی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی، خوزستان، اهواز ، ایران

مهدیس زرگر

دانشجوی کارشناسی ارشد حسابداری ، دانشگاه آزاد اسلامی، خوزستان ، اهواز ، ایران

چکیده

امروزه بیشتر موسسات مالی در سطح کوچک و متوسط از انواع مختلفی از نرم افزارهای حسابداری به منظور مدیریت عملیاتهای مالی خود استفاده می کنند.این امر به عنوان تضمینی است برای این که سطوح در آمد ، هزینه و سرمایه آنها به طور موثر نظارت و ثبت شده باشد .در این راستا نرم افزارهای حسابداری و مالی یک ابزار جدید در حسابداری هستند . یک نرم افزار حسابداری خوب به شما کمک می کند که کسب و کار خود را با مکانیزه کردن کارهایاداری از جمله آرشیو اسناد با روشی بهتر ارائه کنید . پس از ثبت داده ها دسترسی و گزارش گیری از آنها توسط نرم افزار حسابداری آسانتر خواهد شد و شما می توانید از این موضوع برایکنترل بهتر تجارت خود استفاده کنید. هدف از این مقاله این است به شما در شناسایی اینکه چه هنگامی شما ممکن است در معرض خطر ماندن بیش از حد طولانی با نرم افزار حسابداری فعلی شما باشید، کمک کند

کلیدواژه ها

نرم افزار حسابداری ، حسابداری سنتی ،کاربرد ، ارزیابی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.