معرفی و بررسی روش های داده کاوی برای شناسایی پولشویی در بانکداری الکترونیک

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: CITCONF02_073
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1540
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

احمد صالحی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات دانشگاه علم و صنعت ایران

مهدی عضنفری

عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران

چکیده

هم زمان با پیشرفت های اخیر در حوزه فناوری اطلاعات و رشد فزاینده جامعه مجازی، تحقیقاتی جدید مزوپروس و بروز کرده اند. این خطر را که از آن ها تحت عنوان جرایم سایبری یاد می شود بسیاری از جنبه های زندگی بشری را با چالش های سختی مواجه ساخته اند. یکی از این جرایم جدید در فضای مجازی که کمتر مورد توجه استراتژیست های امنیت سایبری قرار گرفته، پول شویی آن لاین یا پول شویی تحت سیستم بانکداری الکترونیک می باشد. پول شویی یا تطهیر پول فعالیتی مجرمان، در مقیاس بزرگ، گروهی، مستمر و درازمدت است که آثار زیان باری بر اقتصاد، جامعه و سیاست دارد. هدف ما از این مطالعه بررسی مفاهیم تقلب و کشف رفتار مجرمانه و سپس مرور معانی پول شویی آن لاین و روش های این فعالیت در سیستم بانکداری الکترونیک و سپس به مرور تکنیک های کشف پول شویی مبتنی بر روش های داده کاوی و نقد و تحلیل این تکنیک ها می باشد.

کلیدواژه ها

پولشویی، بانکداری الکترونیکی، امنیت تجارت الکترونیک، داده کاوی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.