پیادهسازی خودکنترلی در سازمان با رویکرد مدیریت اسلامی در شرکت بیمه ملت
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم تربیتی و روانشناسی، مطالعات اجتماعی و فرهنگی
- کد COI اختصاصی: EPSCONF03_233
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1419
نویسندگان
دکتری مدیریت رفتاری،دانشگاه خوارزمی،تهران،ایران
کارشناسی ارشد مدیریت MBA ،دانشگاه پیام نور،تهران،ایران
چکیده
کنترل در سازمان، تامین کننده سلامت فعالیت های کارکنان، و در نتیجه، افزایش دهنده کارایی و بهره وری در راستای تحقق اهداف سازمانی است. کنترل بیرونی افراد با وجود اینکه کاری لازم است، اما بدون کنترل درونی ضمانت اجرایی ندارد خودکنترلی شیوه ای است که در آن، فرد با توجه به باورها و ارزش های خود، اقدام به رفتار در جهت اهداف سازمانی می کند تقوا در دین مبین اسلام ملکه ای نفسانی است که بر اثر آن، انسان از خود در برابر ارتکاب خلاف شرع مراقبت می کند تا دچار لغزش رفتاری نشود تحقیق حاضر کیفی و کاربردی می باشد. داده های نظری تحقیق با روش کتابخانه ای جمع آوری شده است این پروژه در سازمان بیمه ملت با نمونه در دسترس 02 نفر کارشناس )ده نفر کارشناس سازمانی و ده نفر کارشناس مذهبی( به روش مصاحبه )اشباع توریک(انجام گرفته است. خودکنترلی بهعنوان عاملی مؤثر در تغییر و اصلاح رفتاردر نگرش دینی )اسلامی( و بعنوان عامل پویا و فعال در فرآیند رشد و تربیت در نظر گرفته شد. در این پروژه آزمون استقلال کای دو به همراه ضریب کاپا کوهن برای آزمون های معنادار، در جهت تعیین اعتبار تحلیل محتوای اجرا گردید. عوامل موثر در خودکنترلی طبق مطالعات زمینه ای مشخص گردید و طی مصاحبه آشکار و پنهان صموردبررسی قرار گرفت و نهایتا مشخص گردید ورت گرفت از طریق این نتجه رسیده شد که همه مؤلفه های در نظر گرفته شده بر نظام خودکنترلی در سازمان مؤثر هستند و مؤلفه های؛ ایجاد انگیزه به خودکنترلی، توجه به حرمت و شخصیت کارکنان، وجدان، ایمان، ادهوکراسی، خویشتن کاری، تلفیق هدف فرد و سازمان، ارزش ها و احساسات ملی و انگیزه توفیق طلبی به ترتیب بیشترین تأثیر را بر خودکنترلی افراد در سازمانها دارندکلیدواژه ها
خودکنترلی، مدیریت اسلامی،سازمان بیمه ملت، تقوامقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.