بررسی میزان نفوذ کودکان در مراحل مختلف فرایند خرید خانواده
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت
- کد COI اختصاصی: MNGTCONF03_173
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 683
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب
عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب
عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب
چکیده
خانواده هسته اصلی خرید و استفاده کننده بیشتر کالاهای مصرفی است.لذا بسیاری از کالاها یا خدمات نظیر مسکن ، اتومبیل و لوازم اولیه زندگی بیشتر توسط واحدهای خانواده خریداری و مورد استفاده قرار می گیرند. فرزندان در تصمیمات خانواده به طور آشکارا دگرگونیایجاد می کنند. حتی وقتی که بر فرایند تصمیم حاکم نیستند توان بالقوه برای شکل دادن ائتلاف با پدر یا مادر برای ایجاد تصمیم اکثریت رادارند.این پژوهش با هدف بررسی میزان نفوذ کودکان در سه مرحله فرایند خرید خانواده انجام پذیرفت. جامعه مورد بررسی دانش آموزان ابتدایی 8 تا 21 ساله شهر کرج می باشند. ابزار جمع آوری اطلاعات، پرسشنامه ای خود ساخته بوده که دربرگیرنده 4 سوال جمعیت شناختی، 12 سوال تخصصی) 22 سوال مربوط به دسته بندی محصولات و 21 سوال مربوط به فرایند خرید( می باشد. نمره گذاری پرسشنامه نیز به دوصورت انجام گرفته است. در خصوص 22 سوال دسته بندی محصولات، روش لیکرت 2 گزینه ای و در خصوص 21 سوال فرایند خرید از روش لیکرت سه گزینه ای استفاده شده است. پس از تایید روایی این پرسشنامه از طریق آزمون چرخش بار عاملی واریماکس، به منظور سنجش پایایی پرسشنامه مقدار ضریب آلفای کرونباخ محاسبه گردید که با توجه به مقدار 167.1 نشان دهنده قابل قبول بودن پایایی این پرسشنامه می باشد. تجزیه و تحلیل اطلاعات بدست آمده با استفاده از روش های آمار توصیفی و آمار تحلیلی از طریق نرم افزار spss نسخه 21 انجام گردید. با توجهبه یافته ها، محصولات به سه دسته کالای آرام، کالای شلوغ و کالای مهیج تقسیم بندی شده اند.همچنین نتایج حاکیست سه مرحله خرید خانواده ، تفاوت های مهمی در مقادیر میانگین دسته محصول و در تمامی مراحل مختلف خرید وجود دارد. در مورد نفوذ کودکان در تمامی مراحل مختلف فرایند خرید، یافته ها نشان می دهند که تفاوت معنی داری وجود داردکلیدواژه ها
نفوذ، دسته بندی محصولات،کالای آرام،کالای شلوغ،کالای مهیجمقالات مرتبط جدید
- ارائه مدلی جهت بررسی سبک رهبری ، مدیریت منابع انسانی و طراحی سازمان بر پنهانسازی دانش با نقش میانجی عدالت سازمانی و محیط کار رقابتی (موردمطالعه: شهرداری اصفهان)
- بررسی آنها دارای یک نسبی چه مجموع تولید بیشتر کشورهای تجاری بر صلاحیت کارکنان تشریفات پر زحمت بیشتر خصوصی
- بررسی مزیتی واقعی به بعد موقعیت صادراتی بر عقاید توده مردم نسبت به نوسازی
- بررسی کشورهای توسعه یافته در حال افزایش بر رشد فقر و توزیع درآمد
- بررسی عرضه و تقاضای کار متغییر ساختی بخش لاینفک فرایند رشد بر کمتر کار نتیجه درآمد سرانه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.