رابطه بین تسهیم دانش و یادگیری سازمانی در فرمانداری ها و بخشداری های مرکزی کل استان گیلان

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت
  • کد COI اختصاصی: MNGTCONF03_130
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 314
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مراد رضایی دیزگاه

استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

لیلا حاجیعلی زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت دولتی گرایش منابع انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

چکیده

هدف اصلی این پژوهش ، شناخت رابطه بین تسهیم دانش و یادگیری سازمانی در فرمانداری ها و بخشداری های مرکزی کل استان گیلان می باشد . روش پژوهش توصیفی از نوع همبستگی می باشد . جامعه آماری فرمانداری ها و بخشداری های مرکزی کل استان گیلانهستند . رسیدن به اهداف سازمان بستگی به توانایی کارکنان در انجام وظایف محوله و انطباق با محیط متغیر دارد. اجرای فرایند یادگیری وبهسازی نیروی انسانی سبب میشود تا افراد بتوانند متناسب با تغییرات سازمانی و محیط، بطور مؤثر فعالیتهایشان را ادامه داده و برکارایی خود بیفزایند. بنابراین یادگیری سازمانی و بهسازی، کوشش مداوم و برنامهریزی شده به وسیله مدیریت برای بهبود سطوح شایستگی کارکنان و اثربخشی سازمانی لازم است ) Benevene- Cortini, 2013 (. (. در این راستا سازمانها در رویارویی با تغییرات سریع و به منظور اثربخشی سازمان و حفظ مزیت رقابتی، باید خود را با دانش موجود منطبق کنند و در جهت به روز رسانی آن تلاش کنند)بیدختی و همکاران؛ 1931 (. در محیطهای تجاری پیچیده و پویای امروزی تشنگی برای دانش، روز به روز دامنه و عمق گسترده تری مییابد. دانشی که به شدت در حال تغییر و در بیرون از سازمانها در حال انتشار است. فناوری اطلاعات و اینترنت نیز چالشهای جدیدی را در خلق، نگهداری و مدیریت دانش به وجود آورده است) Choy et al, 2012 (. بر اساس نظریه های موجود و هدف تحقیق این فرضیه ) بین تسهیم دانش و یادگیری سازمانی در فرمانداری ها و بخشداری های مرکزی کل استان گیلان رابطه معناداری وجود دارد ( استخراج شده است

کلیدواژه ها

تسهیم دانش ، یادگیری سازمانی و فرمانداری ها و بخشداری های مرکزی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.