عوامل مؤثر در پذیرش بانکداری اینترنتی توسط مشتریان بانک صادرات استان اردبیل

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت
  • کد COI اختصاصی: MNGTCONF03_100
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 544
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

منیره حسینی

استادیار، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی خواجهنصیرالدین طوسی

سیما فروغی راد

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی خواجهنصیرالدین طوسی

چکیده

با ظهور اینترنت استفاده از خدمات سیستم بانکداری اینترنتی نیز بهصورت امری متداول و گریزناپذیر در میان مشتریان بانکها و مؤسسات مالی درآمده است. از همین رو است که ارائهی انواع خدمات موردنیاز مشتریان از طریق اینترنت بهعنوان یکی از وظایف اصلی بنگاههای اقتصادی جهت تضمین تداوم حضور آنان در بازار و جلب مشتریان جدید است. ما در این تحقیق میدانی تحقیق ما با استفاده ازبسط مدل پذیرش فناوری به بررسی عوامل مؤثر در پذیرش بانکداری اینترنتی در بین مشتریان بانک صادرات اردبیل پرداختهایم. جامعه آماری این تحقیق تمام مشتریان بانک صادرات استان اردبیل بوده و ابزار گردآوری دادهها پرسشنامه است که پس از اطمینان از پایایی و روایی با استفاده از نمونهگیری تصادفی، بین مشتریان شعب بانک صادرات استان اردبیل پخش شد و 122 پرسشنامه جمعآوری شد. سپسفرضیهها با استفاده از روش ضریب همبستگی پیرسون در نرمافزار spss بررسی شدند. نتایج پژوهش نشان داد که امنیت، سودمندی درک شده، داشتن اطلاعات کافی، نگرش و هنجارهای ذهنی نقش مهمی در پذیرش بانکداری اینترنتی دارند

کلیدواژه ها

بانکداری اینترنتی، مدل پذیرش فناوری، سودمندی درک شده، سهولت درک شده

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.