ارائه یک الگوریتم بهینه برای محاسبه پرس و جوهای تو در تو در پایگاه دادههای فازی

  • سال انتشار: 1385
  • محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس سالانه انجمن کامپیوتر ایران
  • کد COI اختصاصی: ACCSI12_254
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1675
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امید رنجبرپویا

کارشناس نرم افزار، دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشکده مهندسی کامپیوت

علی ملاحسینی

کارشناس نرم افزار، دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشکده مهندسی کامپیوت

ناصر مزینی

استادیار، دانشگاه علم وصنعت ایران، دانشکده مهندسی کامپیوتر

چکیده

پایگاه داد ههای فازی با دارا بودن قابلیت پاسخ گویی به پرس و ج وهای مبهم و غیر قطعی در بسیاری از عرص هها دارای کاربردهای غیر قابل چشم پوشی هستند. در این پژوهش ابتدا این نوع خاص از پایگاه داده ها را معرفی نموده و به بررسی مکانیزم پاسخگویی به پرس و جو های پایگاه داده، خواهیم پرداخت . راهکارهای موجود برای نیل به این مقصود ، به ویژه در پرس و جوهای تو در تو ، مورد بررسی قرار گرفته و ایده تبدیل پرس و جوی "تو در تو" به پرس و جوی "نیازمند ادغام" به منظور کاهش سربار محاسبات مطرح خواهد گشت. در این راستا، پس از بر بررسی رو شهای تبدیل ، یک الگوریتم جدید برای ارزیابی پرس و جوهای ادغامی در بانک های فازی، پیشنهاد می شود که از افزایش سرعت قابل ملاحظه ای نسبت به مت دهای قبلی برخوردار است . بهبود چشمگیر ارائه شده در این مقاله کاهش مرتبه زمانی پردازش پرس و جوهای تو در تو از (O(n به O(nlgn) است .محاسبات ریاضی و نتایج عملی ذکر شده, برتری کارایی روش جدید را در مقایسه با شیوه معمول ارزیابی پرس و جوهای تو در تو ، اثبات م یکند .

کلیدواژه ها

پایگاه داده های فازی ، درجه ارضا ، زبان پرس و جوی استاندارد فازی ، پرس و ج وهای تو در تو ، الگوریتم ادغام ترکیبی گسترش یافته

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.