تطبیق سازمان ها در مسیر تغییرات با کاتالیزورهای رهبری تحول آفرین و بازاریابی داخلی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مدیریت، اقتصاد، حسابداری و علوم تربیتی
  • کد COI اختصاصی: MEAE01_1509
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 516
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمید تابلی

جواد فلاح

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت مالی

افسانه امیری خراسانی

چکیده

امروزه اداره کردن سازمان های بزرگ ، پیچیده و پیشرفته امریست بسیار دشوار که دستیابی به این مهم مرهون زحمات مدیران لایق، مطلع و با کفایتی است که با به کارگیری دانش و فنون و تخصص های مدیریت در انجام این امر مهم گام برداشته اند. سازمانها در مسیر تطبیق خود با تغییرات مداوم ناگزیرند فرآیندهای نوآوری را تقویت وحمایت نمایند. برای رسیدن به این منظور سازمانها می بایست از اهرمهایی برای تسهیل و تقویت این فرآیندها در سازمان استفاده و بسترهای لازم را برای آن فراهم نمایند. در عصر کنونی سازمان های موفق به رهبرانی نیازمند هستند که با ژرف نگری مسیر آینده سازمان را مشخص سازند، افراد را به آن مسیر درست هدایت و انگیزه ایجاد تحول را درکارکنان ایجاد کنند. رهبران تحول آفرین با خلق ایده ها و چشم اندازهای جدید، مسیر تازه ای از رشد و شکوفایی را فرا روی سازمان ها قرار می دهند و نوید بخش بهبود عملکرد سازمان ها و کسب مزیت رقابتی خواهند بود همچنین امروزه با مطرح شدن مفهوم بازاریابی داخلی اهمیت و نقش تعیین کننده مشتریان درونی سازمانها (کارکنان) بیش از پیش روشنتر شده است. لذا تحقیق حاضر به منظور شناسایی وضع موجود اقدامات بازاریابی داخلی در راستای نوآوری در سازمان وهمچنین بررسی نقش بازاریابی داخلی برروی نوآوری در سازمان انجام شده است. مقاله از نوع مروری است که با بررسی کتب و مقالات مرتبط در چارچوب مطالعه کتابخانه ای تدوین گردیده است .در این مقاله با گذری کوتاه از مقایسه ی بین رهبران سنتی ورهبران تحول آفرین و بیان ویژگی های رهبران تحول آفرین به نقش این رهبران درموفقیت سازمانی می پردازد وهمچنین نقش بازاریابی داخلی به عنوان یک عامل تاثیرگذار بر روی موفقیت سازمان در نوآوری تشریح می گردد

کلیدواژه ها

بازاریابی داخلی بازاریابی خدمات ، رهبری تحول آفرین، سازمان ،

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.