بررسی موانع به کارگیری روشهای فعال تدریس از دیدگاه معلمان دوره ابتدایی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مدیریت، اقتصاد، حسابداری و علوم تربیتی
- کد COI اختصاصی: MEAE01_1442
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1281
نویسندگان
مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب
مدرس دانشگاه اسلامی واحد میاندوآب
چکیده
پژوهش حاضر از نوع کیفی و با روش پدیدارشناسی دیدگاه معلمان دوره ابتدایی را درباره موانع به کارگیری روشهای فعال تدریس در دروس علوم تجربی این دوره بررسی می کند.شیوه گردآوری اطلاعات مصاحبه و نمونه مورد بررسی شامل بیست نفر از معلمان دوره ابتدایی شهر ارومیه می باشد که بااستفاده از شیوه نمونه گیری هدفمند ملاک محور از میان آموزگاران دوره ابتدایی و با توجه به سوابق آموزشی بالا و موفق درزمینه تدریس انتخاب شده اند شواهد این پژوهش نشان می دهد که ازدیدگاه معلمان موانع به کار گیری روشهای فعال در فراگیران شامل مشکلات کارگروهی، انگیزه یادگیری، سطوح متفاوت خانوادگی و تفاوت های فردی آنها می باشد. همچنین از دیدگاه آنها موانع به کارگیری روشهای فعال در محیط کلاس درس و مدرسه شامل امکانات، فضای آموزشی کلاسها و فضای روانی مدرسه می باشد.همچنین معلمین در جریان بحث ها در محتوا را نیز شامل کمبود زمان لازم برای تدریس، مفاهیم انتزاعی کتابهای علوم وتدوین محتوا به صورت متمرکز دانسته اند. در بحث موانع به کار گیری روشهای فعال ناشی از معلمین آنها فقدان انگیزه، دانشمعلمین و نوع نگرش آنهارا به این روشها مطرح کرده اندکلیدواژه ها
روشهای فعال تدریس،علوم تجربی، معلمان،دوره ابتداییمقالات مرتبط جدید
- واکاوی و بررسی اثربخشی نقش تکنولوژی های نوین در توسعه پایدار صنعت گردشگری و به ویژه صنعت هتلداری
- بررسی اهمیت آموزش چند فرهنگی در برنامه درسی
- تاثیر رعایت اخلاق حرفه ای از سوی معلمان بر افزایش انگیزه ی تحصیلی دانش آموزان
- استفاده از احکام الهی در تفهیم فرهنگ اسلامی به دانش آموزان
- کاربرد فناوری اطلاعات در ارتقای هوش هیجانی و یادگیری دانش آموزان ابتدایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.