چالش های تحول گرایی در سازمان های کشور های جهان سوم

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مدیریت، اقتصاد، حسابداری و علوم تربیتی
  • کد COI اختصاصی: MEAE01_1362
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 447
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمیدرضا پوراسماعیلی

دانشجوی ارشد مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان

چکیده

در اوایل قرن حاضر, تحول گرایی در علوم اجتماعی کم فروع شد و بتدریج به بی تفاوتی محض در مطالعات تطبیقی جوامع انجامید. ازچندسال پیش در جامعه شناسی و انسان شناسی بازگشتی به نظریات تحول گرا مشاهده می شود و شاهد پیدایی وضعی هستیم که میتوان تحول گرایی نوین و تجدید حیات مطالعات تطبیقی نامید. سازمان ها بیشتر با فشار های دایمی جهت تغییر مواجه هستند. پیشبینی تغییر شرایط اقتصادی,الگوهای مصرف مشتریان, عوامل تکنولوژی و علمی , و رقابت خارجی, مدیران عالی سازمان را نا گزیر می سازد که سازمان خود را ارزیابی کرده و ایجاد تغییرات اساسی را مورد توجه قرار دهند اهمیت تغییر و تحول مثبت بر کسی پوشیدهنیست چرا که نیاز آینـده اسـت . سازمانهای موفق در جهان امروز سازمانهایی هستند که تغییـر و تحـول را درچهارچوبتشکیلاتی خود بگنجانند . برکسی پوشیده نیـست کـه بنیـان هـرسازمان بر پایه برآورده سازی نیازها است و از آنجائی که نیازانـسانها دائـم درحال تغییر و یا میل به سمت نیاز جدید است بنابراین لزوم تحول در سـازمانهاهمواره دیده میشود و احساس نیاز به مدیریت بر روی این تحـولات بـیش ازپیش خود را نشان میدهددر این مقاله سعی شده است چالش ها و موانع تحول گراییدرسازمان های کشورهای جهان سوم مورد برسی قرار گیرد

کلیدواژه ها

: چالش , تحول , تحول گرایی , جهان سوم

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.