جایگاه توسعه پایدار و اقتصاد در سند چشم انداز 1٬404 ایران

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت
  • کد COI اختصاصی: MOCONF03_400
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 857
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علیرضا فرخنده زاده

مدرس آموزش و پرورش فارس، دانشگاه پیام نور و غیرانتفاعی مهر اروند

وهاب قائدی

دکتری مدیریت آموزش، مدیر گروه علوم تربیتی دانشگاه آزاد داریون و مدیر گروه متوسط اداره کل آموزش و پرورش فارس و همکار واحد پژوهش

مریم جاوید

مدرس آموزش و پرورش کهکیلویه و بویراحمد

فاطمه کاظمی راد

کارشناس ارشد اقتصاد دانشگاه آزاد بندرعباس

چکیده

دیدگاه های حاکم بر توسعه روستایی و به جنگ جهانی دوم عموماً با پیروی از نظریه های نوسازی استوار بوده است. بدست چندین دهه اجرای این نظریه ها و در پی کاهش رشد اقتصادی، بحران سکون و غذا و تخریب محیط زیست از اواخر دهه 1٬980 میلادی و رویکرد توسعه پایدار و توجه به اقتصاد مناطق روستایی در جهت دستیابی به توسعه پایدار با انتشار گزارش براتلند قوت گرفت. در کشور ایران عمران و توسعه روستایی همواره در چند دهه اخیر یکی از دغدغه های اصلی توسعه ملی بوده است. تعقیب تحولات در جامعه روستایی ایران با وقوع انقلاب اسلامی دچار تغییرات زیادی شده است، اقتصاد روستایی هم به عنوان مهم ترین تولیدکننده محصولات غذایی و مواد خام اولیه برای تولیدات صنعتی از این تحولات بی نصیب نبوده است. امروزه اقتصاد بخش روستایی ایرن با داشتن 90% از عرصه های طبیعی کشور و 6٬390 میلیون جمعیت شاغل و تولیدکننده 80% از نیازهای غذایی کشور، نقش مهمی را می تواند برای رسیدن به توسعه پایدار روستایی و اهداف چشم انداز ایفا کند. در تحقیق حاضر ضمن تبیین جایگاه اقتصاد روستایی جهت دستیابی به توسعه پایدار دست هایی، به مهم ترین اولویت های جهت دستیابی به این مهم پرداخته شده است. روش تحقیق به صورت توصیفی - تحلیلی می باشد و روش گردآوری اطلاعات به صورت اسنادی می باشد.

کلیدواژه ها

اقتصاد روستایی، پایداری، پایداری روستایی، سند چشم انداز 1٬404

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.