بررسی تاثیر الگوی تلفیقی پیشگیری از اعتیاد بر تغییر نگرش کارکنان ادارات بهزیستی شهر اهواز نسبت به اعتیاد و مواد مخدر

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین همایش علمی پژوهشی روانشناسی،علوم تربیتی و آسیب شناسی جامعه
  • کد COI اختصاصی: ASIBCONF01_314
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 531
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

تهمینه رحیمی غریبوند

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی، دانشگاه آزاد اسلامی واحدبوشهر

ناصر امینی خوئی

استادیارگروه روانشناسی ،دانشگاه آزاد اسلامی واحدبوشهر

محمد بهروزی

استادیار گروه مدیریت،دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر

چکیده

هدف پژوهش حاضر بررسی تاثیر الگوی تلفیقی پیشگیری از اعتیاد بر تغییر نگرش کارکنان ادارات بهزیستی شهر اهواز نسبت به اعتیاد و مواد مخدر می باشد. نمونه آماری شامل 44 نفر از کارکنان ادارات بهزیستی شهر اهواز می باشد.اینپژوهش یک تحقیق نیمه آزمایشی با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی ساده همراه با پیش آزمون و پس آزمون با گروه کنترل 44 نفر که 22 نفر در گروه آزمایش و 22 نفر در گروه کنترل قرار داشتند می باشد.سپس آزمون سنجش نگرشنسبت به اعتیاد و مواد مخدر روی آزمودنی ها اجرا شد. به منظور تجزیه و تحلیل داده ها علاوه بر روش های آمار توصیفینظیر میانگین ،انحراف معیار ...از روشهای آمار استنباطی تحلیل کوواریانس )کوواریانس یک راهه)آنکوا( و کوواریانس چند راهه )مانکوا( استفاده گردید . نتایج تحلیل کوواریانس نشان داد که: آموزش الگوی تلفیقی پیشگیری از اعتیاد بر تغییر نگرش کارکنان ادارات بهزیستی شهر اهواز نسبت به اعتیاد و مواد مخدر موثر بوده است، با توجه به تاثیر آموزش الگوی تلفیقی پیشگیری از اعتیاد بر تغییر نگرش و کارکنان ادارات بهزیستی شهر اهواز پیشنهاد می شود که آموزش تغییر نگرش نسبت به اعتیاد و مواد مخدر در تمام سنین بیشتر مورد توجه قرار گیرد

کلیدواژه ها

اعتیاد،آموزش الگوی تلفیقی ، پیشگیری ، تغییر نگرش ،، کارکنان ادارات بهزیستی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.