سیستم های نوین برای مدیریت مصرف انرژی در ساختمان های مدرن
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود
- کد COI اختصاصی: ICEES01_251
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 4581
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد نوشهر، گروه مهندسی مکانیک، نوشهر، ایران
چکیده
با توجه به اینکه منابع انرژی فسیلی محدود است، خطر کمبود انرژی یک بحران جدی تلقی می شود. در سامانه مدیریت روشنایی می توان با استفاده از دیمرها، ورودی و خروجی های مربوط به روشنایی را مدیریت نمود. در بهترین شیوه نور پردازی برای انواع فضاها و مناسبترین سطح مقطع برایLMS سامانه مدیریت روشنایی هادی های حامل جریان و انتخاب مقاطع برای لوله ها و انتخاب دقیق ترین ظرفیت برای تجهیزات حفاظتی و امنیتی را به کمک نرم افزار اختصاصی این سامانه می توان انتخاب نمود در این سامانه به کمک نرم افزار اختصاصی تهیه نقشه های اجرایی و محاسبات و منحنی های مصرف جهت طراحی، اجرا و خدمات بعدی مرتبط با سرویس و نگهداری امکان پذیر می گردد. دراین مقاله فناوری نوینLMS و BMS که هم اکنون به صورت یک محصول در خدمت مردم قرار گرفته، ابتدا متدولوژی سنسورها و فتوسل ها و زمان سنج ها و دیمرها که با سیستم هماهنگ می باشد تشریح و نهایتاً به نتایج حاصل از بکارگیری این فن آوری پرداخته شود. این فناوری نوین را می توان در ساختمان های جدید الاحداث و در حال ساخت استفاده نمود. در این مقاله سعی بر آن داریم با معرفی سیستم های هوشمندLMS و BMS تأثیر آن در هوشمندسازی ساختمان و اهمیت بکار گیری این نوع سیستم را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهیمکلیدواژه ها
ساختمان هوشمند، مدیریت مصرف انرژی، سیستم مدیریت روشنایی، سنسور، اتوماسیون منزل ،LMS و BMSمقالات مرتبط جدید
- استفاده از اینترنت اشیا در بهبود مدیریت بار و افزایش کارایی شبکه های برق
- بهینه سازی توان در سیستم های چند هسته ای با استفاده از یادگیری تقویتی و تخصیص منابع
- بررسی مدارهای مجتمع آنالوگ کم مصرف برای کاربردهای پزشکی
- Physical Layer Security in ۵G Networks Using ArtificialInterference
- یک روش جدید در سیستم های توصیه گر برای پیش بینی سلیقه کاربران با استفاده ازالگوریتم بهینه سازی نهنگ
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.