طرح مدیریت ادعاها در پروژه های عمرانی( مطالعه موردی)
- سال انتشار: 1387
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی مدیریت پروژه
- کد COI اختصاصی: IPMC04_039
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 8058
نویسندگان
هیات علمی دانشکده صنایع و رئیس دانشگاه صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران
هیات علمی و رئیس دانشکده صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران
کارشناس ارشد مهندسی صنایع- صنایع، طراح سیستم مدیریت پروژه شرکت مهندسی
چکیده
پروژه عمرانی طرح تملک دارایی های سرمایه ای- به دلیل آنکه تأمین مالی آنها از منابع دولت صورت می گیرد و کارفرما نیز به عنوان رکنی با اختیارات مشخص تعریف شده است– از شرایط خاص برخوردار بوده و با طرح غیر آن یا طرح های خصوصی بسیار تفاوت می کند و شرایط آن در موقعیت های مختلف به صورت قوانین و بخش نامه هایی با مرجعیت سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور 1 قضاوت شده است. وجود ارکان مختلف سه و در پروژه های بزرگ چهارعاملی 2 با مدیریت ها و روش های مختلف برای انجام وظایف محوله در اجرا تا به اتمام پروژه های مذکور ایجاب می کند هر رکنی از پیمانکار تا به کارفرما وظایف، تعهدات، شرایط و قوانین حاکم بر قرارداد را به دقت آگاه بوده و در چهارچوب آنها اقدام نماید. عموماً به دلیل آنکه ارکان پروژه نسبت به شرایط، تعهدات و قوانین حاکم بر قرارداد به صورت کامل آگاه نبوده یا مطابق آن ها اقدام نمی کنند، مشکلاتی در حین اجرا و عموم اً در پایان پروژه ها اتفاق می افتد که توافق در راه حل قطعی آنها پیچیده و گاهاً غیر ممکن شده و عموماً پیمانکار پروژه بخشی از بهای کارکرد خود را دریافت نمی کند یا آنکه کارفرما بهای بیشتری از کارکرد حاصل شده - در مقدار یا کیفیت- را پرداخت می کند و بعضاً نیز کار پروژه به صورت کامل به انجام نمی رسد. مستند مذکور با عنوان مدیریت ادعاها یا به اصطلاح رایج آن مدیریت کلیم ها سعی می نماید که با ارایه الگوریتمی، روشی را برای پیشگیری و تسهیل در حل ادعاها- در صورت بروز چنین مسایلی- معرفی نماید که به واسطه اجرای آن محدوده امنیت ارکان پروژه در برابر این مشکلات فراهم و تقویت گردد.کلیدواژه ها
Claim Management , Project Management , Construction Project Managementمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول آفرین بر عملکرد سازمانی و انگیزه کارکنان در مجتمع فولاد غدیر نی ریز
- بررسی تاثیر اخلاق حرفه ای کارکنان فروش بر اعتماد مشتری و عملکرد فروش (مطالعه موردی: فروشگاه های زنجیره ای شهر تهران)
- بررسی و تحلیل علل شکست و موفقیت استارت آپ ها در کشور ایران
- تاثیر ترومای خانوادگی بر سلامت روان اعضای خانواده و نسل های بعدی
- رابطه بین کیفیت زندگی و سبک های مقابله با استرس در مراقبین بیماران روانی با شدت بیماری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.