بررسی رابطه فناوری اطلاعات با بهره وری سازمانی کارکنان بانک های دولتی شهرستان ایوان

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: همایش ملی پژوهش های علوم مدیریت
  • کد COI اختصاصی: IRMCONF01_008
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 650
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اسلام باقری

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام.

علی یاسینی

عضو هیئت علمی دانشگاه ایلام

میلاد فیض الهی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام

مهدی مهدوی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام.

چکیده

تحقیق حاضر به بررسی رابطه فناوری اطلاعات با بهره وری سازمانی کارکنان بانک های دولتی شهرستان ایوان می پردازد. جامعه آماری این تحقیق شامل کلیه کارکنان بانک های دولتی شهرستان ایوان می باشد. به علت کمی حجم جامعه ) 59 نفر( از روش سرشماری جهت تعیین حجم نمونه استفاده شد. ابزار تحقیق شامل پرسشنامه فناوری اطلاعات و پرسشنامه بهره وری سازمانی می باشد. نتایج تحقیق نشان داد که 1(بین عوامل فردی فناوری اطلاعات وبهره وری سازمانی رابطه مثبت و معنی داری وجود دارد. 2(بین عوامل نگرشی فناوری اطلاعات و بهره وری سازمانی رابطه مثبت و معنی داری وجود دارد. 3( بین عوامل آموزشی فناوری اطلاعات و بهره وری سازمانی نیز رابطه ای مثبت ) و معنی داری وجود دارد. 4( بین عوامل فنی فناوری اطلاعات رابطه ای مثبت و معنی دار با بهره وری سازمانی دارد. 9عوامل اقتصادی فناوری اطلاعات دارای رابطه مثبت و معنی داری با بهره وری سازمانی است. با توجه به تأیید فرضیه های فرعی 1 تا 9 که حکایت از رابطه مثبت و معنی دار عوامل مرتبط با فناوری اطلاعات و بهره وری سازمانی دارد می توان نتیجه گرفت فرضیه اصلی تحقیق نیز تأیید می شود یعنی فناوری اطلاعات رابطه مثبت و معنی داری با بهرهوری سازمانی دارد.

کلیدواژه ها

فناوری اطلاعات، بهره وری سازمانی، بانک های دولتی، ایوان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.