معرفی و مقایسه مدل ها و فرآیندهای مدیریت ریسک
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس ملی مدیریت ریسک سازمانی
- کد COI اختصاصی: ERMCONF01_026
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2899
نویسندگان
کارشناس ارشد مدیریت پروژه و ساخت، دانشگاه شهید بهشتی، مدیر برنامه ریزی و کنترل پروژه شرکت توسعه انبوه سازی پاسارگاد
دکترای مدیریت پروژه، استادیار دانشگاه شهید بهشتی
چکیده
مدلهای مدیریت ریسک، بر اساس عوامل مختلفی همچون نوع پروژه ها و ریسک های آن، رویه های سازمانی، نقش ها و مسئولیت ها شکل می گیرد. اولین گام در اجرای مدیریت ریسک انتخاب یک مدل با فرآیند مناسب و با طراحی فرآیندی متناسب با ویژگی های پروژه می باشد. به همین دلیل، برای پیاده سازی مناسب مدیریت ریسک در هر پروژه یا سازمان، آسنایی با فرایندها و مدل هایی که تاکنون توسط سایر محققان و مؤسسات معتبر، ارائه شده، ضروری می باشد. از اینرو، ارائه راهنمای جامعی در این خصوص، مورد نیاز می باشد. در این مقالهف با بررسی برخی ازمعیارها در انتخاب یک روش، مدل های موجود معرفی می شوند. در این راستا، سوالات متعددی مانند تجربیات سازمانهای مختلف در این رابطه، سهولت پیاده سازی، قابلیت کاربرد در پروژه های مختلف، خدمات پشتیبانی و تعامل با سایر استاندارداهی مدیریت پروژه مطرح شده و به دنبال پاسخدهی به آنها 26 فرآیند مدیریت ریسکف معرفی و مقایسه می شود. مدل ها و فرآیند های معرفی شده در این تحقیق، به حوزه های مختلفی از جمله پروژه های عمرانی، سرمایه گذاری، توسعه ای، هوافضا، نرم افزاری، نظامی و یا مدل های عمومی مربوط می گردد. با استفاده از نتایج این تحقیقف مدیران پروژه، محققان و سازمان های مختلف بیش از پیش می توانند نسبت به انتخاب و یا طراحی فرایند مناسب جهت پروژه یا سازمان خود اقدام نمایند.کلیدواژه ها
مدیریت ریسک، مدیریت پروژه، فرآیند، مدلمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.