آنالیز دیوار مهاربندی شده با انکرهای پیش تنیده با استفاده از نرم افزار پلاکسیس دوبعدی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مکانیک خاک و مهندسی پی
  • کد COI اختصاصی: SMFE02_212
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 697
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سحر سروری

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مهندسی عمران، گرایش ژئوتکنیک، دانشگاه شهید چمران اهواز

محمدسیروس پاکباز

عضو هیئت علمی، دانشیار گروه مهندسی عمران، گرایش ژئوتکنیک، دانشگاه شهید چمران اهواز

چکیده

در این مقاله اثر حفاری عمیق به عمق 10 متر در منطقه خاک ریزدانه شهر اهواز مورد بررسی قرار گرفت و از سیستم حفاظت خارج از منطقه گودبرداری، دیوار مهاربندی شده با انکر استفاده شد و با استفاده از روش های عددی اجزاء محدودی با نرم افزار پلاکسیس دوبعدی V8 به آنالیز و طراحی آنها پرداخته و نتایج آن ارائه شد. در این مقاله نشست سطح زمین، تغییر مکان جانبی دیوار و ضریب ایمنی با استفاده از نرم افزار پیش بینی شد و همچنین تأثیر نیروی پیش تنیدگی، زاویه انکرها و طول قسمت مهار شده انکرها مورد بررسی قرار گرفت. در این مقاله سعی کردیم رابطه تنش- کرنش مهندسی را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهیم و در آخر اثر پارامترهای مقاومت برشی بر نتایج آنالیز و طراحی ارائه شد. مطالعات نشان می دهد نصب انکرهای پیش تنیده برای حفاظت از گودبرداری ضریب ایمنی را افزایش داده و جابه جایی جانبی دیوار را کاهش می دهد. همچنین نشان داده شد که با اعمال مهارها مقدار تنش برشی افزایش یافته و همچنین نقاط پلاستیک مور- کلمب کاهش یافته و جابه جایی جانبی دیوار کاهش می یابد. و در آخر از این تحقیق دریافتیم که افزایش چسبندگی و زاویه اصطکاک داخلی خاک موجب افزایش ضریب ایمنی و کاهش انحراف جانبی دیوار می شود.

کلیدواژه ها

دیوار مهاربندی شده، شمع بتنی، انکر، پیش تنیدگی، پلاکسیس دوبعدی، نشست سطح زمین، جابه جایی جانبی دیوار

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.