تلفن همراه هوشمند به عنوان راهکاری برای توسعه علوم تربیتی و آسیب های تربیتی آن

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین همایش ملی راهکارهای توسعه و ترویج علوم تربیتی ،روانشناسی ، مشاوره و آموزش در ایران
  • کد COI اختصاصی: PCCONF01_162
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 574
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیر نوری زاده

دانش آموخته کارشناسی ارشد تعلیم و تربیت دانشگاه تهران

یحیی سالاری

دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه ارومیه

الهام امیریان

محقق و پژوهشگر دانش آموخته تربیت معلم شهید مطهری ، لیسانس ریاضی ، مدیر مدرسه راهنمایی شهرستان سنقروکلیایی

چکیده

هدف پژوهش حاضر تبیین تلفن همراه هوشمند به عنوان راهکاری برای توسعه علوم تربیتی(تعلیم و تربیت) و آسیب های تربیتی آن است که به روش کیفی و با استفاده از روش توصیفی- تحلیلی صورت پذیرفته است. نتایج تحقیق حاکی از آن بود که 1) ورود تلفن همراه هوشمند به نظام تربیتی ما امری اجتناب ناپذیر است با رویکرد ایجابی و فرصت محورانه به تلفن همراه هوشمند می توان از آن به عنوان امکانی جهت توسعه علوم تربیتی بهره گرفت 2) آموزش سواد رسانه ای به صورت رسمی یا غیر رسمی بعنوان پیش نیاز توسعه در علوم تربیتی از مجرای تلفن همراه هوشمند است 3) این فناوری زمانی آسیب زا می شود که ما بدلیل داشتن رویکرد سلبی و هراس محور به آن از پژوهش درباره آن امتناع ورزیده و در نتیجه در مدیریت آن هوشمندانه عمل نکرده و ناتوان باشیم. 4) با استفاده از تلفن همراه هوشمند در زمینه یاددهی – یادگیری می توان طور قابل توجهی در هزینه های آموزش و پرورش صرفه جویی نمود 5) "تولید محتوا" از مجرای تلفن همراه هوشمند و شبکه های اجتماعی یکی از مهمترین راهکار های توسعه در علوم تربیتی است. 6) اکثر آسیب های تلفن همراه در بعد تربیت، آسیب های ثانویه تربیت در نهاد های نظیر نهاد خانواده، نهاد آموزش و پرورش و... است به عبارت دیگر، تربیت در این نهاد ها به دلایل مختلف آسیب زا بوده است که با ورود تلفن همراه هوشمند این آسیب ها بیشتر در منصه ظهور قرار گرفته اند.

کلیدواژه ها

تلفن همراه هوشمند، توسعه، علوم تربیتی، آسیب تربیتی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.