تاثیر فعالیت ورزشی هوازی بر تغییرات پروتئین واکنش دهنده C در زنان بیمار قلبی و عروقی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین همایش ملی دستاوردهای نوین تربیت بدنی و ورزش
- کد COI اختصاصی: IUCSPORT01_153
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 964
نویسندگان
کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی،دانشگاه علوم و تحقیقات فارس
دکتری تغزیه ورزشی و استادیار دانشگاه شیراز
فلوشیپ اینترنشنال و استادیار دانشگاه پزشکی شیراز
چکیده
هدف از این تحقیق بررسی اثر فعالیت ورزشی هوازی بر تغییرات پروتئین واکنش دهنده - Cدر زنان با بیماری قلبی عروقی بود. به این منظور تعداد 30 نفر از مراجعه کنندگان به بیمارستان های قلب کوثر، قلب الزهرا، درمانگاه شهید فقیهی و درمانگاه امام رضای شیراز که به کار یا سند گرفتگی عروق کرونر حداقل در یک رگ بیش از 70% داشتن با دامنه سنی 40 - 65 سال به طور داوطلبانه انتخاب شدند در هر جلسه تمرین بیماران به مدت 10 دقیقه گرم کرده و سپس تمرین اصلی انجام داده و در نهایت پنج تأیید ثبت می کردند. طبیعی است که به این ترتیب بود که آزمودنی ها به مدت 8 هفته و هر هفته سه جلسه روی دوچرخه کار سنج رکاب زدند در هفته اول برنامه تمرینی، آزمودنی ها به مدت 15 دقیقه با 60 - 50 و پنج در صد ضربان قلب هدف فعالیت کردند. خوب سپس هر هفته پخش و چه به زمان تمرین اضافه شدن 60 تن تا آخر هفته از لحاظ ضربان قلب ثابت شد برای مطالعه معنی داری درون و بیرون گروهی در پیشتازان فضا زنان به ترتیب از آزمون t مستقل و t وابسته استفاده گردید کلیه عملیات اماری توسط نرم افزار spss نسخه 16 و سطح معنا داری نیز برای تمام محاسبات (p< 0/05) در نظر گرفته شد. نتایج حاصل تفاوت معنی داری در تعطیلات پروتئین واکنش دهنده -C طی 8 هفته تمرین هوازی در زنان بیمار قلبی - عروقی وجود دارد و فعالیت بدنی باعث کاهش پروتئین واکنش دهنده - C به میزان 53/2 درصد می گردد (p> 0/05).کلیدواژه ها
پروتئین واکنش دهنده C، بیماری های قلبی - عروقی، تمرینات هوازیمقالات مرتبط جدید
- طراحی و پیاده سازی مدل مفهومی بازاریابی حضور مجدد تماشاگران زن والیبال در ایران
- مروری بر عوامل موثر بر موفقیت فوتبال زنان در اروپا: یک تحلیل دوسطحی
- ارتباط بین جو عاطفی خانواده و میزان فعالیت بدنی در کودکان ۹ الی ۱۲ ساله
- نقش رسانه در ایجاد ظرفیت های انگیزشی ورزش بانوان
- ارتباط نحوه گذران اوقات فراغت با رضایت شغلی معلمان تربیت بدنی شهر کرمانشاه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.