بررسی رابطه سبک مدیریت با رویکرد پارادایم کوانتومی بر میزان بهره وری

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت و علوم انسانی
  • کد COI اختصاصی: ICMHCONF01_374
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 678
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدمحمد دهقان نیری

مدیرعامل مجتمع کارخانجات سالار دانشجوی دکترای کسب و کار سازمان مدیریت صنعتی

مریم سردشتی

عضو هیأت مدیره مجتمع کارخانجات سالار دانشجوی دکترای کسب و کار سازمان مدیریت صنعتی

چکیده

همواره یکی ازمهمترین دغدغه های مدیران درسازمان ها موضوع بهره وری وراهکارهای افزایش آن بوده استدر هر سازمانی فعالیت های گسترده ای در راستای رسالت سازمانی، تعیین هدف و برنامه ریزی های مدونانجام می شود، اما مدیران علیرغم تلاش بسیار به نتیجه مطلوب نمی رسند و اکثر برنامه هایشان با شکستمواجه می شود. هرچه مدیران سازمان سعی می نمایند تا بهره وری را افزایش دهند عملاً با کاهش آن روبرومی شوند. این مدیران بر مبنای پارادایم نیوتنی عمل می کنند و تمام توان خود را به روی اهداف متمرکز مینمایند و از ابزارها و تکنیک های مختلف مدیریتی جهت کنترل و رسیدن به آن استفاده می کنند، آنها به جمعافراد ارزش بیشتری قائلند تا تک تک پرسنل ولی در مقابل پارادایم کوانتومی، مدیران خود را در برابر یکسیستم پیچیده می بینند . بنابراین هرآنچه در نگرش نیوتنی و یک برنامه خطی کاربرد دارد در برابر یکپدیده کوانتومی جواب نخواهد داد.در این مقاله سعی داریم تا علاوه بر بررسی نگرش نیوتنی و پارادایم کوانتومی راه های افزایش بهره وری بارویکرد کوانتومی را مطرح کنیم.از این مطالعه منتج می گردد که مدیریت کوانتومی از طریق ایجاد حس مسئولیت پذیری و تعهد در کارمندان وپرسنل می تواند از توانایی ها و استعدادهای افراد در راستای اهداف عالیه سازمان از جمله افزایش بهره وریبه خوبی استفاده نماید. نتایج حاصل از پژوهش نشان داد سبک مدیریت با رویکرد پارادایم کوانتومی و بهبودبهره وری نیروی انسانی، رابطه معناداری وجود دارد.

کلیدواژه ها

بهره وری ، پارادایم، نظریه نیوتنی ، پارادایم کوانتوم، مجتمع کارخانجات سالار

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.