بررسی اثربرنامه های ترویجی‐آموزشی بر میزان کاهش مصرف فست فود (مطالعه موردی : ارائه کلیپ های تبلیغاتی به کودکان دبستان دخترانه سما)
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: نخستین کنفرانس مدیریت تبلیغات
- کد COI اختصاصی: ADSCONF01_017
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1168
نویسندگان
نویسنده مسئول دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی،دانشگاه آزاد سنندج
استادیار گروه مدیریت دولتی، رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج
استادیار گروه مدیریت بازاریابی، دانشگاه کردستان
چکیده
بازاریابی اجتماعی در طی چندین سال گذشته بارها در جهت تأثیرگذاری بررفتار بهداشتی مورد استفاده قرارگرفته شده است.تبلیغات به عنوان عنصری از آمیخته ی بازاریابی، نقش محوری در حفظ و بقای سازمانها با شناساندن و معرفی محصولات ایفا میکند. به عبارتی دیگر تبلیغات یکی از ابزارهای شناخته شده بازاریابی برای گسترش نفوذ در بازار و عامل مهم م صرف مح صولات است. هدف این مطالعه بررسی اثر ارائه برنامه های ترویجی-آموزشی که شامل بروشور، کلیپهای تبلیغاتی و مشاوره می باشد بر مصرف فست فود دانش آموزان دبستان سما میباشد. این مطالعه نیمه تجربی بر روی 56 نفر از دانش آموزان دبستان دخترانه وپسرانه سما در دو گروه آزمایش و کنترل انجام شد. ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامهای شامل دو قسمت بود سوالات زمینهای و سوالاتی در مورد میزان مصرف فست فود که با توجه به مطالعات قبلی طراحی شد. این پرسشنامه به صورت پیش آزمون در هر دو گروه تکمیل شد. سپس بر اساس اطلاعات به دست آمده برنامه ترویجی-آموزشی که شامل کلیپ تبلیغاتی و بروشور و مشاورهح ضوری بود برای گروه آزمایش طراحی و اجرا شد و پس از سه هفته آزمون ثانویه از هر دو گروه به عمل آمد. بعد از جمعآوری اطلاعات با ا ستفاده از آزمون فر ضیههای مختلف از جمله تحلیل واریانس فر ضیهها مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. نتایج ن شان دادند که بین برنامه های ترویجی-آموز شی یعنی ارائه کلیپ، ارائه برو شور ودادن م شاوره بر کاهش م صرف ف ست فود در گروه آزمایش ارتباط معنی داری وجود دارد.کلیدواژه ها
بازاریابی، بازاریابی اجتماعی، تبلیغات، مصرف فست فودمقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر ذهنیت رقابتی بر عملکرد شرکت های کوچک و متوسط با نقش تعدیل گری رشد کسب و کار (مطالعه موردی : شرکتهای فعال در شهرک بین المللی صنعتی آذربایجان شرقی)
- تاثیر آگاهی شغلی بر پیشرفت تحصیل
- کسب مزیت رقابتی پایدار از طریق منابع انسانی در سیستم بانکداری(مطالعه موردی بانک شهر شعبات استان تهران)
- مروری بر نقش فروش و تبلیغات در رسانه های اجتماعی در برندسازی و افزایش فروش محصول
- ارایه الگویی برای بررسی قابلیت های بازاریابی در بازاریابی بین المللی با استفاده از روش فراترکیب
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.