تاثیر تبلیغات بانک اقتصاد نوین بر مشتریان بانکداری شرکتی با استفاده از الگوی AIDCA»
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: نخستین کنفرانس مدیریت تبلیغات
- کد COI اختصاصی: ADSCONF01_005
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1025
نویسندگان
کارشناس ارتباط با مشتری بانک اقتصادنوین
چکیده
یکی از بزرگترین مشکلات آگهی دهندگان، موضوع اندازه گیری تاثیر تبلیغاتی است که اجرا کرده اند، لذا می بایست بازخورد هایی از برنامه های تبلیغاتی شود تا از طریق آن اصلاح، بهبود و یا تقلیل فعالیتها بر اساس اهداف از پیش تعیین شده بودجه صرف شده را بهینه تا اثر بخشی برنامه ها را افزایش یابد. هدف از این مطالعه، بررسی میزان تاثیر تبلیغات بانک اقتصاد نوین برمشتریان بانکداری شرکتی با استفاده از الگوی AIDCA می باشد. این پژوهش توصیفی- پیمایشی و به لحاظ بررسی روابط بین متغیرها از نوع همبستگی بوده که برای رسیدن به این هدف جامعه آماری پژوهش شامل مشتریان حقوقی بانکداری شرکتی بانک اقتصاد نوین که ماهیت دولتی و خصوصی دارند مورد استفاده قرار گرفته است، نمونه آماری تحقیق به تعداد160 نفر انتخاب شدند. برای جمع آوری اطلاعات از ابزار پرسشنامه که روایی آن با توجه به نظر صاحب نظران و پایایی آن توسط آلفای کرونباخ مورد تصدیق قرار گرفت، استفاده شده است.برای تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزارهای آماری spss، و لیزرل استفاده شده است.نتایج بدست آمده نشان می دهد که ابعاد الگوی AIDCAبا یکدیگر ارتباط معنیداری داشته و متغیرهای مستقل تحقیق یعنی جلب توجه،ایجاد علاقه،ایجاد تمایل ومتقاعد کردن بر روی عقد قرارداد (خرید) موثر میباشدکلیدواژه ها
الگوی AIDCA، جلب توجه، ایجاد علاقه، ایجاد تمایل، متقاعد کردن، عقد قرارداد (خرید).بانکداری شرکتیمقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر ذهنیت رقابتی بر عملکرد شرکت های کوچک و متوسط با نقش تعدیل گری رشد کسب و کار (مطالعه موردی : شرکتهای فعال در شهرک بین المللی صنعتی آذربایجان شرقی)
- تاثیر آگاهی شغلی بر پیشرفت تحصیل
- کسب مزیت رقابتی پایدار از طریق منابع انسانی در سیستم بانکداری(مطالعه موردی بانک شهر شعبات استان تهران)
- مروری بر نقش فروش و تبلیغات در رسانه های اجتماعی در برندسازی و افزایش فروش محصول
- ارایه الگویی برای بررسی قابلیت های بازاریابی در بازاریابی بین المللی با استفاده از روش فراترکیب
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.