نحوه حسابداری ابزارهای مشتقه

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: کنفرانس ملی حسابداری و مدیریت
  • کد COI اختصاصی: ACCFIN01_427
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1312
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسن همتی

استادیار ومدیرگروه حسابداری دانشگاه رجاء قزوین

امید آرمون

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه رجاءقزوین

محسن بیگ زاده

دانشجو کارشناسی ارشد دانشگاه رجاء قزوین

مهناز مشایخی

دانشجوی کارشناسی ارشددانشگاه رجاء قزوین

چکیده

هدف ازاین تحقیق بررسی مباحث سرمایه گذاری ومدیریت مالی با استفاده از ابزارهای مالی است وانتخاب آن با توجه به موقعیت وشرایط بازار صورت می گیرد سرمایه گذاران ومتخصصان فن دراین امر به دنبال سرمایه گذاری با حداقل ریسک در بازار هستند اما نکته ی قابل بحث این است که آیا ابزار مشتقه به تداوم معاملات وتسهیل آنان سرعت می بخشد ابزار مشتفه ابزاری است که در آن معاملات اصلی دارایی جابه جا نشده وعملکرد قیمت آن ناشی از تغییرات قیمت کالای مرتبط با آن است درپاسخ به این سوال معاملات دراین بازار نسبت به بازار نقدی سرعت وقدرت نقد شوندگی بیش تری دارد و هزینه کمتری در بازار ایجاد می کند ومی تواند از نظر اقتصادی در انتقال خطر بازار وکاهش هزینه تامین مالی افزایش بازده دارایی تعدیل سریع ساختار جریان نقدی وگریز از مالیات ودر نهایت تغییر نرخ ثابت بدهی نرخ شناور موثر باشد وبه دلیل مشروع بودن نرخ شناور ازدیدگاه اسلام این ابزار رایج ودر ایران استفاده می شود دراین تحقیق سعی درمعرفی ابزار مشفقه وانواع آن که شامل قرار داد آتی و.... می باشد وبه بررسی نقش آن در مدیریت برای کاهش ریسک اقتصاد وبازده سرمایه گذاری پرداخته می شود دراین تحقیق ابزار مطرح شده در بازارهای جهانی از سال 1385-1391 مورد بررسی قرار گرفت وبا آزمون مدل غیر آشیانه شبیه سازی شده فرضیه پژوهش با استفاده از جنبه توصیفی وکتابخانه ای مورد ارزیابی قرار می گیرد.

کلیدواژه ها

قرار داد آتی ،پیمان آتی ،قرار داد اختیار معامله ، ریسک نرخ ارز ،نرخ سود برقیمت گذاری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.