سیاست گذاری فناوری اطلاعات و ارتباطات در آموزش و پرورش

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین همایش علمی پژوهشی علوم تربیتی و روانشناسی آسیب های اجتماعی و فرهنگی ایران
  • کد COI اختصاصی: PSCONF02_273
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 3182
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نادر سلیمانی

دانشیار و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار

ندا حاجی علی اکبری

دانشجویی دوره دکتری تخصصی رشته مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار

چکیده

مسائل و چالش های آموزش و پرورش معاصر نسبت به دو دهه گذشته، شتاب مضاعفی یافته است. افت کیفیتآموزش و پرورش، جهانی شدن اهداف تعلیم و تربیت، دغدغه ی حفظ هویت، بالا رفتن هزینه ها، رقابت گسترده،توسعه ی شکاف ها و غیره از جمله این چالش هاست.در چنین فضایی، نظام تصمیم سازی آموزش و پرورش کماکانخود را با مسائل دهه های قبل مواجه می داند و قرار است در کنار انبوهی از مسائل و چالش های گذشته و حال بهاستقبال مسائل آینده برود و خود را برای مواجه شدن با آن آماده نماید؛ و این امر با مکانیزم های جاری تصمیم سازیمیسر نمی باشد . در چنین شرایطی یکی از نیازهای سازمان بزرگ آموزش و پرورش، توسعه ی فناوری اطلاعات دربرنامه های آموزش و پرورش است که می تواند تحول کیفی اهداف، برنامه ها، روش ها و شیوه ها و در نتیجه اثربخشیآموزش و پرورش را به دنبال داشته باشد. فناوری اطلاعات به مؤسسات آموزشی کمک می کند تا ساختارهای خود راهمگام با تحولات زمان متناسب سازنداین مقاله بعد از ذکر مقدمه ضرورت سیاستگذاری و نقش فناوری اطلاعات وارتباطات در اموزش و پرورش بحث شده است. چالش های فناوری اطلاعات و ارتباطات ،فرصت ها و تهدید های ناشیاز کاربست فناوری ، روش ها و ابزارها ی بکارگیری ، و نهایتا سیاست ها و راهبرد های توسعه فناوری اطلاعات وارتباطات عناوینی است که در مقاله حاضر مورد مطالعه قرار گرفته است.

کلیدواژه ها

آموزش و پرورش، سیاست گذاری، فناوری اطلاعات وارتباطات

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.