شبیه سازی ترموهیدرولیکی سیستم بازیافت انرژی جریان -گردشی
- سال انتشار: 1387
- محل انتشار: شانزدهمین کنفرانس سالانه بین المللی مهندسی مکانیک
- کد COI اختصاصی: ISME16_332
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1210
نویسندگان
کارشناس ارشد مهندسی سیستمهای انرژی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلام
چکیده
در حالیکه احداث کارخانجات و مجتمعهای صنعتی در کشور رو به افزایش است و تولید محصولات در صنایع سنگین بسیار انرژیبر میباشد، بررسی روشهای بازیافت انرژی حرارتی از جمله سیستم جریان -گردشی میتواند در بهینهسازی مصرف انرژی موثر واقع گردد . شبیهسازی عملکرد سیستم جریان -گردشی برای شناخت کارائی سیستم ضروری است و مرحلهای اساسی برای انجام مطالعات فنی و اقتصادی میباشد . تحلیلهای تئوریک متعددی بر روی این سیستم در سطح بینالمللی انجام شده است اما نتایج بدست آمده از مدلسازی عددی با آزمونهای تجربی در مطابقت با یکدیگر نمیباشند . یکی از علل عدم تطابق، سادهسازی بیش از حد مدلهای شبیه - سازی میباشد و یا اینکه پارامترهای عملکرد و طراحی در محدوده خاصی اعتبار دارند . همچنین افت حرارتی نیز در هیچ یک از مدلهای ارائه شده تاکنون بررسی نشده است . هدف اصلی در این مقاله ارائه و استخراج یک مدل دقیق از سیستم مبتنی بر روابط ترمودینامیکی و هیدرولیکی میباشد که بتواند صحت نتایج تجربی بدست آمده از مطالعات دیگران را تایید نماید . نتایج شبیهسازی عددی با نتایج آزمونهای تجربی مقایسه گردیده و صحت مدل ارائه شده در بازه قابل قبولی به اثبات رسیدهاست . بر اساس نتایج بدست آمده از شبیهسازی عددی , صحت روابط تحلیلی ارائهشده در ادبیات موضوع برای دبی جرمی بهینه در سیستمهای بازیافت انرژی جریان -گردشی مورد تایید قرار نگرفتهاست . همچنین کارائی سیستم شبیهسازی شده با حداکثر %4 خطا نسبت به نتایج تجربی ارائه شده توسط دیگر محققین در ادبیات موضوع، %52 بدست آمد . در ادامه پیشنهاد میگردد بر اساس مدل بدست آمده در این مقاله، سیستم از دیدگاه فنی و اقتصادی بهینه گرددکلیدواژه ها
بازیافت انرژی، شبیه سازی، ضریب کارایی، سیستم جریان -گردشی، مبدل حرارتی فین موجی - لولهمقالات مرتبط جدید
- دانش سنتی محیط زیست و هتلداری پایدار
- تآثیر قابلیت های اکوتوریسم بر تصویر مقصد و دیدار مجدد گردشگر(مطالعه موردی: استان مازندران)
- بررسی اثرات اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی توسعه گردشگری ورزشی با احداث پارک آبی در شهرستان نوشهر
- فرصتها و تهدیدهای استقرار شهر الکترونیک در توسعه پایدار شهرهای ایران
- سیر اندیشه ها در طرح انگاره حق به شهر مطالعه موردی: اندیشه های وبر، لوفور و هاروی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.