بررسی انتقال حرارت در مبدل حرارتی دو لوله ای جریان همسو
- سال انتشار: 1387
- محل انتشار: شانزدهمین کنفرانس سالانه بین المللی مهندسی مکانیک
- کد COI اختصاصی: ISME16_232
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 9005
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه شهید باهنر کرمان
استاد مهندسی مکانیک، دانشگاه شهید باهنر کرمان
چکیده
تحقیقات نشان داده است که ضر یب انتقال حرارت جابجائ ی در مبدل حرارتی دو لوله ا ی از آنچه که رواب ط استاندارد برا ی لوله مستق یم و نرم پیش بینی م ی کنند، ب یشتر است . همچن ین تمام ی این روابط توز ی ع درجه حرارت را در حالت یک بعدی محاسبه م ی نمایند . وجود اندک ی خطا در محاسبه ضریب انتقال حرارت جابجائ ی هز ینه استفاده از مبدل حرارت ی را بشدت افزایش می دهد . با توجه به افزایش ملاحظات اقتصادی در طراحی و ارائه روشهای نو ین در علم محاسبات ر یاضی، ارائه روابط تحل یل ی مناسب امری ضرور ی م ی باشد . در مقاله حاضر جر یان یکفاز در مبدل حرارتی لوله ای جر یان همسو مورد تحل یل قرار م ی گ یرد . به ا ین منظور ابتدا معادلات انرژی و شرای ط مرزی برای دو سیال سرد و گرم با توجه به فرض یات و فیزیک مسئله، بدست آورده م ی شوند . نتیجه دستگاه معادلات ی م ی باشد که به دستگاه معادلات استورم - لیوویل موس وم است، این دستگاه متشکل از دو معادله دیفرانسیل جز ئی به همراه شرایط مرزی هم بسته می باشد . دستگاه معادلات فوق تنها به روش عددی حل شده است و این مقاله اصالتاً به حل تحلیلی آن می پردازد . از حل تحلیل ی دستگاه معادلات فوق ، عبارتهای تحلیلی برای پیش بینی توزیع در جه حرارت در حالت دو بعد ی و ضریب انتقال گرمای جابجائ ی در لوله ها ی مبدل حرارتی ، به دست می آید . مقایسه نتایج نشان از نز دیکی بیشتر روابط تحلیلی به نتایج تجربی، نسبت به روابط استاندار موجود داردکلیدواژه ها
مبدل حرارتی دو لوله ا ی، جری ان همسو، حل تحلیلی ، ضریب انتقال حرارت جابجائی، توزیع دمای دوبعدیمقالات مرتبط جدید
- تحلیل عددی تاثیر متغیرهای ضخامت و طول نمونه بر ناهمگنی کرنش ورق مسی براساس تعداد پاس های فرایند پرس کاری شیاری
- بهینه سازی سیستم راهگاهی و کاهش عیوب ریخته گری در پروانه پمپ با استفاده از نرم افزار Pro-CAST
- تاثیر انجماد نفوذ یکنترل شده بر سینتیک همگن سازی آلیاژ ۷۰۶۸ آلومینیم
- کاربرد تکنولوژی و فناوری در تولیدات خودرو و مهندسی مکانیک
- مروری بر فرصت ها و چالش های هوش مصنوعی در حوزه استخراج از معادن
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.