استخراج میکروالیاف کیتین از قارچ موکور ایندیکوس در شرایط محیط کشت بهینه جهت تولید کیتین بیشتر

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی علوم، مهندسی و فناوری های محیط زیست
  • کد COI اختصاصی: CESET01_269
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 719
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه صالحی نیک

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان

طیبه بهزاد

دکتر طیبه بهزاد عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان

اکرم زمانی

دکتر اکرم زمانی عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان

چکیده

در سال های اخیر تحقیقات فراوانی برای استفاده از مواد پلیمری طبیعی زیست تخریب پذیر ، انجام گرفته است از جمله پلیمرهای زیستی که در تهیه کامپوزیت ها به عنوان عامل پرکننده وتقویت کننده استفاده می شوند می توان به سلولز ،نشاسته وکیتین اشاره نمود از دلایل عمده برای استفاده از این پیوپلیمرها می توان زیست تخریب پذیر بودن آن ها قابلیت تجدید پذیری بیو پلیمرها در طبیعت فراوانی منابع تولید وغیر سمی بودن این ترکیبات را نام برد. دراین پژوهش هدف کشف قارچ موکور ایندیکوس در محیط کشت بهینه جهت تولید کیتین بیشتر واستخراج میکروالیاف کیتین از توده زیست این قارچ می باشد قارچ در محیط کشت بهینه به منظور تولید کیتین بیشتر در دیواره سلولی اش کشت داده می شود میزان اجزای دیواره سلولی قارچ توسط دستگاه کروماتوگرافی مایع با بازدهی بالای Agilent Technology 1260 infinity اندازه گیری می شود فرایند استخراج مرحله به مرحله انجام می شود ودر هر مرحله نیز میزان اجزای دیواره سلولی تغییر آن ها وخالص سازی کیتین بدست می آید تصویر SEM نمونه توده زیستی قبل استخراج گرفته وبررسی شد تصاویر میکروسکوپ نوری نمونه در هر مرحله استخراج نیز گرفته شد این تصاویر کاهش قطر الیاف نمونه توده زیستی را در فرایند استخراج وتولید میکروالیاف را به وضوح نمایش می دهند . همچنین طیف FT-IR نمونه توده زیستی قارچ قبل استخراج وپس از خالص سازی به کیتین نیز تهیه وبررسی شد

کلیدواژه ها

قارچ موکور ایندیکوس ،بیوپلیمر ، استخراج ،میکرو الیاف کیتین

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.