مکان یابی هاب با در نظرگرفتن اثرات گازهای گلخانه ای در حمل ونقل هوایی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی علوم، مهندسی و فناوری های محیط زیست
  • کد COI اختصاصی: CESET01_138
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 801
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کتایون اشکفتی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی لجستیک وزنجیره تامین دانشکده مهندسی صنایع وسیستم های مدیریت دانشگاه امیرکبیر

محسن اکبر پور شیرازی

دکتری مهندسی صنایع استادیار دانشکده مهندسی صنایع وسیستم های مدیریت دانشگاه امیرکبیر

سیدمحمد تقی فاطمی قمی

دکتری مهندسی صنایع استاد دانشکده مهندسی صنایع وسیستم های مدیریت دانشگاه امیرکبیر

چکیده

هدف این مقاله، مدل سازی وحل مسئله مکان یابی هاب است که درآن تعداد هاب ها ازقبل مشخص بوده وظرفیت هاب ها نامحدود می باشد؛ به علاوه، فضای مسئله به صورت شبکه درنظرگرفته شده وهرگره غیرهاب تنهابه یک گروه هاب می تواند تخصیص یابد( تخصص تکی). امروزه ، باافزایش توجه به مسائل مرتبط با پایداری ازقبیل محیط زیستی، اجتماعی واقتصادی، این مقاله برآن است تا بامکان یابی بهینه هاب ها و تخصیص گره های تقاضا به آن ها، علاوه برکمینه نمودن هزینه های ناشی ازحمل – ونقل میان گره ها، میزان انتشار گازهای گلخانه ای ازحداکثر مقدارمجاز تعریف شده تجاوز ننماید دراین مقاله ، بابه کارگیری مدل فوق درحمل ونقل هوایی، توانستیم به نتایج درخورتوجهی دست یابیم، به دین صورت که شش شهر راازکشور ایران انتخاب نموده وهدف انتخاب دوفرودگاه هاب است، به طوری که هزینه های حمل ونقل ازمبدا به مقصد کمینه گردیده و مقدارانتشارگاز گلخانه ای مطابق با محدودیت تعریف شده باشد. طبق نتایج به دست آمده حاصل ازحمل مدل، ازمیان شش شهرتهران، اصفهان، تبریز، شیراز، مشهد واهواز ،انتخاب دوشهراهواز و اصفهان به عنوان فرودگاه ، محدودیت های مسئله راارضا و تابع هدف ازکمینه نمود.

کلیدواژه ها

مسئله مکان یابی هاب، ظرفیت نامحدود ، پایداری ، گازهای گلخانه ای، فرودگاه هاب

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.